17 Φεβ 2020

Ένταση στο νέο MEGA...

…από τις ωμές παρεμβάσεις παράγοντα εκτός καναλιού σε δημοσιογράφους και ρεπόρτερ...

Λίγες μόνο ώρες πριν τη μεγάλη αυριανή πρεμιέρα του νέου MEGA και ..οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στη λεωφόρο Συγγρού (έδρα της ALTER EGO), περιγράφουν την κατάσταση χαοτική! Αφου ο...
χρόνος που ειχαν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του σταθμού στη διάθεση τους για να βγουν αύριο το πρωί στις 6.00 στον “αέρα” ήταν εξαιρετικά λίγος. Και ως εκ τούτου επρεπε (και πρέπει) να γίνουν πολλά πράγματα σε ελάχιστο χρόνο!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ομως οτι θα τα καταφέρουν, μιας και πρόκειται για σοβαρούς επαγγελματίες που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο της τηλεόρασης.

Αυτη λοιπον ειναι μια “κανονική” κατάσταση οταν πρόκειται για το στήσιμο (απο μηδενική βάση) ενος καναλιού… Η μη κανονική κατάσταση, το πρόβλημα ή πιο σωστά ενα απο τα προβλήματα και ειδικότερα στον ενημερωτικό τομέα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του σταθμού το οποίο ομως τείνει να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και να τινάξει τα πάντα στον αερα ειναι οι “εξωθεσμικές” παρεμβάσεις σε δημοσιογράφους, γνωστού παράγοντα των media απο το περιβάλλον του ιδιοκτήτη!

Συγκεκριμένα με την παραπάνω ιδιότητα, δηλαδη του ανθρώπου που ειναι στο περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο εν λόγω “εξωθεσμικός” παράγοντας παρεμβαίνει στους δημοσιογράφους και στους ρεπόρτερ του καναλιού δίνοντας αυτός κατευθύνσεις για τα θέματα τους, ακυρώνοντας τις περισσότερες φορές τις οδηγίες διευθυντών και αρχισυντακτών!

πηγη enimerosi24.gr

Για τον ρόλο Θωμόπουλου στο νέο κανάλι, διαβάστεΕΔΩ...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη