12 Μαρ 2020

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Ο νόμος του Μάτριξ για τις επιδημίες και το γενικό κακό.

Γειά σας και πάλι φίλες και φίλοι.

Πρωτού προχωρήσω σε ανάλυση του ΜΟΤΙΒΟΥ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ οφείλω ν’αποκαλύψω τον ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ο οποίος ισχύει φυσικά σε κάθε αρνητική συγκυρία και όχι μόνο σε επιδημίες.

Ο κανόνας είναι ο εξής:ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ πχ ο 2<3 ο 1<2 ο 7<8 κτλ.

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ

1720 πανούκλα
1820 χολέρα
1920 Ισπανική Γρίπη
2020 Κορωναϊός.

Το 1720 η Ευρώπη υπέφερε από την θανατηφόρα πανούκλα που είναι γνωστή και «Μεγάλη Πανούκλα της Μασσαλίας». Αυτή η πανδημία ήταν αδίστακτη και σκότωσε περίπου 100.000 ανθρώπους.
Κατά την 100ή επέτειο της πανδημίας του 1720, στο χρονικό διάστημα 1817–1824 (που σαφώς περιλαμβάνει το 1820), σημειώθηκε η πρώτη επιδημία χολέρας. Εξελίχθηκε σε πανδημία και επηρέασε κυρίως τις ασιατικές χώρες: τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ταϊλάνδη.
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι παρόμοιος αριθμός θανάτων συνέβη και στην περίπτωση αυτή. Οι αρχές δήλωσαν ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τη χολέρα ήταν περίπου 100.000

1920 Ισπανική Γρίπη.
Η πιο πρόσφατη και καλά τεκμηριωμένη πανδημία ήταν η λεγόμενη Ισπανική Γρίπη. Αυτή η γρίπη είχε μολύνει ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων.Περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι μολύνθηκαν από αυτή τη γρίπη και 100 εκατομμύρια από αυτούς πέθαναν.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 100 ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 1 ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ-ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΒΥΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.

Ερμηνεία του μοτίβου με βάση την έρευνα μου:ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΠΑΜΕ….

1720=1+7+2+0=10=1

1820=1+8+2+0=11=2

1920=1+9+2+0=12=3

2020=2+0+2+0=4

1 2 3 4

Όπως έγραψα παραπάνω ο κανόνας που ανακάλυψα είναι ο εξής: ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 20 ο ΑΙΩΝΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 3 (1930) στον 21ο ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 4 (2020)κτλ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Ωστόσο τα καλά νέα είναι ότι τουλάχιστον η πατρίδα μας δεν θα έχει πολλά θύματα και θα τα πάμε καλά.
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!

Δημήτρης Αλεξόπουλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη