Οι Τούρκοι δεν έχουν τελειώσει – Μεγάλη προσοχή τις επόμενες μέρες στα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

25 Μαρ 2020

Με την Ελλάδα σε καραντίνα και τις δυνάμεις ασφαλείας στον Έβρο να απωθούν συνεχώς
τις οργανωμένες προσπάθειες της Τουρκίας για μαζική εισβολή από τα χερσαία σύνορα λαθρομεταναστών, έχουν μείνει τα θαλάσσια σύνορα.

Στο πεδίο αυτό φαίνεται μία χαλάρωση τις τελευταίες μέρες αφού οι δυνάμεις που επιτηρούν τα ανατολικά θαλάσσια σύνορα εγκλωβίζονται από καταστάσεις. Οι καταστάσεις αυτές δεν είναι άλλες από τις γνωστές που θέλουν την τουρκική ακτοφυλακή να συνοδεύει τις βάρκες, μετά αυτοί να σκάνε τη βάρκα και έτσι να αναγκάζουν το λιμενικό να μαζεύει τους ναυαγούς για να αποφύγουμε θύματα εν μέσω κρίσης.


Σήμερα :56 άτομα ( Αφγανιστάν 50 υποσαχάρια Αφρική 6)
Τους φορτώθηκες
Έβαζε λέει νερά η βάρκα και η τουρκική ακταιωρός δεν έκανε τίποτα Εμείς οι "φιλάνθρωποι" τρέξαμε υποκύπτοντας ακόμα μια φορά στ εκβιασμό

39 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που το λιμενικό έβγαζε εκτός λειτουργίας τις μηχανές των βαρκών αυτών και τις άφηνε στην τύχη τους αλλά και άλλες που αναγκαστικά περισυλλέγονταν από το Λιμενικό Σώμα και μεταφέρονταν στα κοντινά νησιά. Έτσι όμως είναι κατανοητό ότι δε μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα αν μπλοκάρουμε τον Έβρο αλλά μπαίνουν από τα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία να αποτελεί ήδη υγειονομική βόμβα μεγάλων διαστάσεων.

Η τουρκική ακτοφυλακή βοηθά ενεργά, ως συνήθως τους μετανάστες να διαβούν τη θάλασσα, και η τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας και της Ε.Ε. συνεχίζει να κόβει και να ράβει στο εσωτερικό της Τουρκίας με αμείωτη ένταση.

και εδώ η τουρκική προπαγάνδα από γνωστό φιλοερντογανικό τηλεοπτικό δίκτυο:
"The European Union is the place of murderers, barbarians, cannibals and those who strangle each other"

said today hate-mongering Erkan Tan, the morning news show presenter, in a national TV network A-Haber which is owned by Turkish President 's family.

327 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Η Ελλάδα όμως δε μπορεί να συνεχίζει να δέχεται ανθρώπους που έρχονται από Τουρκία καθώς μπορεί να:

-είναι πράκτορες

-μεταφέρουν τον κορονοϊό

χώρια οι αριθμοί αυτών που δε μπορούν να υποστηριχθούν αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί τα κλειστά κέντρα.

Χρειάζεται αν δοθεί προσοχή και εκεί και να μην υπάρξει εφησυχασμός από ελληνικής πλευράς.el.gr


Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη