3 Απρ 2020

Κορωνοϊός: Στους 55 οι νεκροί στην Ελλάδα-Δύο ακόμη θάνατοι

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή του από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.


Ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Πέλλας, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας άφησε την τελευταία του πνοή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος είχε υποκείμενο νόσημα.

O 66χρονος ήταν το δεύτερο θύμα της πανδημίας στην Πέλλα, μέσα σε 24 ώρες.

Όπως ανέφερε στον «ΘΕΜΑ 104,6» ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον Δανή Τζαμτζή «ο 66χρονος είχε κάνει μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη σε νοσοκομείο γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Έδεσσας».

Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας είπε ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχει αναλάβει πλέον να ιχνηλατίσει τις επαφές του άτυχου 66χρονου.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό, ότι πέθανε ένας 78χρονος από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ο 78χρονος είχε υποκείμενο νόσημα.

Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από Covid-19 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με τέσσερα από τα θύματα να προέρχονται από τον νομό Ξάνθης και ένα από τον νομό Έβρου.

H κοινότητα Εχίνου στην Ξάνθη είναι σε καραντίνα από τις 25 Μαρτίου, καθώς είχε κριθεί περιοχή υψηλού επιδημιολογικού συντελεστή για κορωνοϊό με βάση τα μοντέλα του ρυθμού εξάπλωσης του ιού που διαθέτει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη