ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ""ΑΠΑΞ"" ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

6 Απρ 2020

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΤΟ ""ΑΠΑΞ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ"".

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ  ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -ΤΡΑΠΕΖΕ-ΔΕΗ -ΟΤΕ- ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ -ΕΛΤΑ ΚΛΠ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η "'ΑΠΑΞ "" ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ(ΤΡΟΦΙΜΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΛΠ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ   ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ .
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ""ΑΠΑΞ ""ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ???

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ..
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ"" ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ"" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΥΓ:ΑΠΑΞ=ΜΙΑ ΦΟΡΑ(ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ  ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ???..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ..΄Η ΜΙΑ ΦΟΡΑ ""ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ""..???


Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη