Επιτακτική προβάλει η ανάγκη άμεσης κατασκευής και ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, μια περιοχή που δοκιμάστηκε τον Νοέμβριο του 2019 από ακραία
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Πετράκης εκφράζει έντονες ανησυχίες για την καθυστέρηση των διαδικασιών, καθώς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι αρμόδιες υπηρεσίες λειτουργούν υπό διαφορετικό καθεστώς και έχουν ανακύψει διάφορα ζητήματα.
"Είναι φανερό ότι η λύση στο πρόβλημα των ρεμάτων είναι το αντιπλημμυρικό έργο. Ζαρζανέτια,αναβαθμίδες, φράγματα φερτών υλικών κτλ. είναι επιτακτική ανάγκη.
Δυστυχώς το θέμα με τον κορωνοιό, καθυστερεί τις διαδικασίες, όμως πιστεύω ότι όλοι βλέπουν ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν μπορεί σε κάθε βροχή ο κόσμος να ζει με τον φόβο. Προς πάσα κατεύθυνση λοιπόν, ας γίνει ότι πρέπει", τονίζει ο κ. Πετράκης.

