6 Απρ 2020

Δείτε πως οι ανόητοι της Κουμουνδούρου, τελικά… ενισχύουν τον Μητσοτάκη

Καραούλι στήνει σε καθημερινή βάση η Κουμουνδούρου με ότι μηχανισμό τις έχει
απομείνει για να χτυπήσουν τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, την ώρα που δίνεται μια εθνική μάχη κατά της εξάπλωσης του Κορονοϊού.

Ο πανικός στην Κουμουνδούρου και στο στενό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα είναι διάχυτος μετά τη δημοσιοποίηση των τελευταίων δημοσκοπήσεων που καταδεικνύουν τη μεγάλη αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη από την συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, αλλά και την καθολική αναγνώριση του έργου των στελεχών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του Κορονοϊού.


Δεν το χωράει ο συριζαϊκός νους ότι η σημερινή Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κρίση με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και με ένα συνεκτικό σχέδιο που βάζει την ανθρώπινη ζωή σε πρώτο πλάνο.

Αυτό έχει ως συνέπεια η Αξιωματική Αντιπολίτευση να έχει χάσει την μπάλα και στην προσπάθεια της να κάνει αντιπολίτευση, επιτίθεται χωρίς ηθικούς φραγμούς και με λογικές τύπου Πολάκη εναντίον οποιαδήποτε «τους χαλάει τη μανέστρα» και τους αφαιρεί επιχειρήματα για να παριστάνουν τους υπερασπιστές των φτωχών και τους κοινωνικά δίκαιους.

Εξάλλου, δεν έχουν μάθει τίποτε άλλο από το να σπείρουν το διχασμό για να δικαιολογήσουν την πολιτική ύπαρξη τους που στερείται τόσο σοβαρότητας, όσο και υπεύθυνων πολιτικών προτάσεων, ενώ η Ελλάδα προσπαθεί να σταθεί όρθια και να αποφύγει τα χειρότερα.

Θα ήθελε να καταλάβει ο κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας τι προσπαθούν να κερδίσουν με τις καθημερινές ανοησίες που ξεστομίζουν. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως είτε τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας από τα νούμερα των γκάλοπς, είτε δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την παλαιολιθική νοοτροπία του πολιτικάντη που κάνει επαναστατική γυμναστική.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας και η παρέα του οδεύουν με ακρίβεια στο μαθηματικά φυσικό τους χώρο που ήταν πάντα στο 3%.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη