Τα «γαλλικά» της Νάντιας Γιαννακοπούλου στο ξεχασμένο μικρόφωνο της Βουλής (βίντεο)

21 Μαΐ 2020

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατάφερε να ξεχάσει ανοιχτό το μικρόφωνο της στη Βουλή, το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που
διεξάγονταν η μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Τότε, χτύπησε το κινητό τηλέφωνο της Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν και μια από τους ψηφοελεκτές στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία. Η ίδια σήκωσε το τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να κλείσει το μικρόφωνο της.

Ως εκ τούτου, τη στιγμή της ψηφοφορίας ακούστηκε να λέει ότι «κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα;». «Τα έχει κάνει σ…ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης». Και έκλεισε το κινητό τηλέφωνο της… έχοντας ακουστεί παντού.


Δείτε το απόσπασμαΤο mea culpa Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» σε Κεραμέως

Mea culpa αλλά μόνο για το ύφος, από τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, για τα «γαλλικά» που ακούστηκε να λέει για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως στη Βουλή, καθώς είχε μείνει κατά λάθος ανοιχτό το μικρόφωνό της.

Η κ. Γιαννακοπούλου, εξήγησε μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook πως εξέφρασε με ανθρώπινο εκνευρισμό την αντίθεσή της σε ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως «που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».

«Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία: οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά», αναφέρει η κ. Γιαννακοπούλου.
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη