21 Μαΐ 2020

Μαζική «απόδραση» των Αφρικανών μεταναστών από το ξενοδοχείο στο Κρανίδι – Έκαναν bullying στο υγειονομικό προσωπικό!


Χαλάρωση των μέτρων που είχαν επιβληθεί στο ξενοδοχείο στο Κρανίδι, όπου
φιλοξενούνται 470 Αφρικανοί μετανάστες και στις 21 Απριλίου είχαν καταγραφεί 148 κρούσματα σε ..

αλλοδαπούς και δύο σε εργαζόμενες, διαπιστώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας και προειδοποιεί, προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι τεράστιος, όπως και το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν ταραχές.

Με έγγραφό του προς τα αρμόδια υπουργεία, την Περιφέρεια και τους εμπλεκόμενους οργανισμούς, ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Γεωργόπουλος, κάνει γνωστό ότι τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί και έχουν πάρει παράταση έως τις 21 Μαΐου, έχουν παύσει να εφαρμόζονται από τις 14 Μαΐου!
Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, το επιπλέον υγειονομικό προσωπικό απομακρύνθηκε και στη σκηνή του ιατρείου, που έχει στηθεί έξω από το ξενοδοχείο «Γαλαξίας», απέμειναν μόνο γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας, με αποτέλεσμα αυτό να υπολειτουργεί – σε βάρος των κατοίκων και των επισκεπτών.
Απείλησαν γιατρούς και νοσοκόμους
Το αποκορύφωμα είναι ότι, την ημέρα της αποστολής του εγγράφου που δημοσίευσε το newsit.gr, γιατροί και νοσοκόμοι που είχαν πρωινή βάρδια στη σκηνή δέχτηκαν «επίσκεψη» από πολυπληθή ομάδα μεταναστών, οι οποίοι βγήκαν μαζικά με άγριες διαθέσεις από το ξενοδοχείο και τους απειλούσαν! Αποτέλεσμα του bullying που υπέστησαν από τους Αφρικανούς ήταν η άρνησή τους να ξανακάνουν βάρδια στη σκηνή!
Όπως λέει ο κ. Γεωργόπουλος, οι μετανάστες κατάφεραν να εξέλθουν μαζικά από το ξενοδοχείο, παρά τις απαγορεύσεις, εκμεταλλευόμενοι την αισθητή μείωση της αστυνομικής δύναμης που επιτηρεί τον χώρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι 470 Αφρικανοί μετανάστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο να «σουλατσάρουν» ανεξέλεγκτοι στην περιοχή, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
https://www.newsbreak.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη