16 Μαΐ 2020

Αποχώρηση «βόμβα» από το Mega – Δεν το περίμενε κανείς


ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR





Σαν "βόμβα" έσκασε η αποχώρηση που σημειώθηκε από το Mega, και αφορά μία δημοσιογράφο η οποία είχε έρθει στο κανάλι μετά τη μεγάλη επιστροφή του προκειμένου να κάνει τη διαφορά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η πορεία της στο νεοσύστατο Mega, ήταν εξαιρετικά σύντομη.

Το Mega γύρισε στις ζωές μας πριν από λίγο καιρό με ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα και με μεγάλη νοσταλγία από το κοινό, ωστόσο η κρίση του κορωνοϊού, δεν του έχει επιτρέψει προς το παρόν να δείξει τις δυνατότητές του.

Για το λόγο αυτό, στόχος του αγαπημένου καναλιού, είναι να προσπαθήσει με τη νέα σεζόν να κερδίσει και πάλι τις πρώτες θέσεις στα νούμερα τηλεθέασης, έχοντας στο πλευρό του ένα πολύ ισχυρό προσωπικό που μπορεί να του φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, σε λίγο καιρό αναμένεται να δούμε ένα πρόσωπο του Open να εντάσσεται στο δυναμικό του Mega με δική της εκπομπή. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!


Αυτή είναι η αποχώρηση "βόμβα" που έγινε στο Mega

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο συνεργάτης της στην πρωινή εκπομπή, Νίκος Φιλιππίδης, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την πρωινή εκπομπή του καναλιού, μιας και μέχρι στιγμής η προσπάθειά τους δεν απόδωσε τους καρπούς που περίμενε ο σταθμός στα νούμερα τηλεθέασης.




Όσον αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι, το κανάλι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έγινε πρόταση στην ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου για να αναλάβει πρωινή εκπομπή. Αξίζει να αναφερθεί πως προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνουν και οι δύο στο κανάλι ή θα αναζητήσουν αλλού το μέλλον τους.

Από το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προσεγγίσει τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Ωστόσο οι δύο παρουσιαστές, αλλά και παραγωγοί, ανανέωσαν για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΣΚΑΪ, συμφωνία που ανακοινώθηκε μόλις χθες, ενώ φημολογούνταν ότι υπήρχε πρόταση να πάνε, πακέτο, στο Mega. Σωστή η απόφαση άλλωστε, οι δύο τους συνθέτουν ένα άκρως πετυχημένο δίδυμο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη