20 Μαΐ 2020

Η ΠOΡΝOΓΡΑΦΙΑ ως ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ της Νέας Τάξης – Από την παιδική ηλικία, για μια γενιά χωρίς αντιστάσεις

Αφορμή για το βίντεο αυτό, είναι τα όσα απαράδεκτα προωθούνται τελευταία στα Σχολεία μας, ακόμη και στα Νηπιαγωγεία, περί σεξουαλικότητας, με σκοπό να εθίσουν έμμεσα τις αθώες παιδικές ψυχές ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠOΡΝOΓΡΑΦΙΑΣ, ώστε οι επερχόμενες γενιές να είναι άβουλα όντα χωρίς αντιστάσεις, πλήρως υποταγμένα στην επερχόμενη Παγκόσμια Δικτατορία, η οποία επιχειρείται να εδραιωθεί μέσω της παγκόσμιας τρομοκρατίας του κορωνοϊού – κοροϊδοϊού.


Τα γεγονότα στην Ιστορία έχουν βαθιά επίδραση στη σημερινή Κοινωνία. Οι ατομικές επιλογές καθορίζουν ολόκληρες γενιές και τελικά επηρεάζουν ολόκληρο τον κόσμο. Πριν από δύο γενιές, μια εφεύρεση οδήγησε την πορνογραφία να γίνει σχεδόν πλήρως αποδεκτή στην Κοινωνία: ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Ξεκινώντας το 1993, με αυτήν την εφεύρεση που αλλάζει το παιχνίδι, ο κόσμος μας πλημμύρισε με πορνό.
Αλλά με τη νέα επιστήμη και την έρευνα που αναδεικνύεται καθημερινά σχετικά με τις πραγματικές βλάβες της πορνογραφίας, τώρα συνειδητοποιούμε τη βλαβερή επίδρασή της στα άτομα, τις σχέσεις τους αλλά και την Κοινωνία στο σύνολό της.

— Δείτε το βίντεο μέχρι τέλους—
Περιλαμβάνει 2 σχετικές ταινίες μικρού μήκους.

Στην εισαγωγή του βίντεο περιλαμβάνονται αποσπάσματα από την Ενότητα “Το Πάθος της Πορνείας” από το βιβλίο “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ” το οποίο διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή για ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ (με την άδεια του συγγραφέα), αποκλειστικά από το ιστολόγιο “ΔΡΟΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” https://dromosorthodoxias.blogspot.gr :
“ΠΟΡΝΕΙΑ γενικά είναι η ΠΑΡΑΧΡΗΣΗ, η παθολογική και κακή χρήση της σεξουαλικότητας του ανθρώπου (της ερωτικής διάθεσης, του γενετήσιου ενστίκτου). Διότι όπως και στην τροφή υπάρχει καλή και κακή χρήση της ηδονής, έτσι και στη σεξουαλικότητα του ανθρώπου υπάρχει η καλή και η κακή χρήση της.
O Απόστολος Παύλος αναφερόμενος στο ανθρώπινο σώμα, μας αναφέρει ότι είναι Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: “ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν Ἁγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν;” (Προς Κορινθίους Α’ Κεφ.6, στ.19), δηλαδή: “δεν γνωρίζετε ότι το σώμα σας είναι Ναός του Αγίου Πνεύματος, που κατοικεί μέσα σας, και το έχετε λάβει από τον Θεό ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;”
Εάν συνειδητοποιήσουμε λοιπόν ότι το σώμα μας είναι ο Ναός του Αγίου Πνεύματος, αμέσως θα καταλάβουμε πόσο σοβαρότατο είναι οποιοδήποτε αμάρτημα σχετίζεται με αυτό, όπως αυτό της πορνείας.”

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη