3 Ιουν 2020

Antinews: ” Μέσα από τον… πράσινο ψηφιακό μανδύα θα κατασπάραξουν το νέο ζεστό χρήμα που θα μοιράσει η Ευρώπη.”

“(Ανανεωμένο) Μπορεί τόσο ο Μητσοτάκης όσο και κορυφαίοι υπουργοί να διαψεύδουν
τις πρόωρες εκλογές, ωστόσο οι κυβερνητικοί παπαγάλοι συντηρούν κανονικότατα την εκλογολογία φτάνοντας μέχρι στο σημείο να προαναγγέλλουν και ημερομηνίες.
Είναι προφανές, ότι… ο νέος Μωυσής προσπαθεί απεγνωσμένα να κατασταλάξει αν θα ζητήσει λαϊκή νομιμοποίηση ή όχι για την δυστοπία που ορέγεται.
Ένα απολυταρχικό καθεστώς δηλαδή, όπου με όχημα την εκμετάλλευση του κορονοϊού θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει το λαθρομπόλιασμα και το ξεπούλημα του Αιγαίου πιθανότατα μέσω της συμφωνίας με τον σουλτάνο που επιθυμεί η πρωθυπουργική αδελφή, και να μετατρέψει την Ελλάδα σε τσιφλίκι του Μητσοτάκη μέσω των ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα μοιράσει σε Γερμανούς και Έλληνες ολιγάρχες για να μας οδηγήσουν τάχα στην πράσινη και ψηφιακή οικονομία.
Αυτός είναι ο μύχιος πόθος του… νέου Μωυσή. Να ξεπουλήσει τα πάντα μπας και καταφέρει να εδραιώσει την μητσοτακική δυναστεία.
Κάτι που αποπειράται να κρύψει ανεπιτυχώς διά της λατρευτής του επικοινωνιακής προπαγάνδας, που αν την πιστέψει κανείς θα νομίζει ότι ο… νέος Μωυσής ανακάλυψε τον μαγικό καρπό που βγάζει λεφτόδεντρα.
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, απόρροια του πανικού λόγω της οικονομικής καταστροφής που έρχεται, η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί αν η κυβέρνηση έβαζε σε καραντίνα μόνο τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες, χτυπάει πλέον κόκκινο.
Είναι δυνατόν βρε άθλιοι κυβερνώντες να υπόσχεστε δισεκατομμύρια στον λαό, όταν η ίδια η Μέρκελ επί της ουσίας λέει πως όλα είναι στον αέρα και η Ευρώπη έχει ακόμη μεγάλη απόσταση να διανύσει μέχρι να υπογραφεί η συμφωνία για το περιβόητο ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ;
Βέβαια, είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της υποτιθέμενης εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως.
Καθώς, μέχρι και πρωτοετής φοιτητής οικονομικών επιστημών αντιλαμβάνεται ότι όταν πέσουν οι υπογραφές οι μόνοι που θα ευνοηθούν θα είναι οι διαπλεκόμενοι συνδαιτυμόνες της κυβέρνησης, οι οποίοι φορώντας τον… πράσινο ψηφιακό μανδύα θα ορμήξουν σαν τα λιγούρια για να κατασπαράξουν το νέο ζεστό χρήμα που θα μοιράσει η Ευρώπη.
Κι ότι ο δύσμοιρος λαός θα εξαπατηθεί εκ νέου, διότι πίσω από τα fake λεφτόδεντρα κρύβεται ο δυσβάσταχτος λογαριασμός για τα σπασμένα των… σωτήρων του. Ήτοι, νέα επαχθή μέτρα και ελεημοσύνες για να είναι σίγουροι οι κυβερνώντες ότι θα μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει τους φόρους του μέχρι να πεθάνει και να αναλάβουν τα παιδιά του τις… υποχρεώσεις.
Άραγε, θα πάρει το ρίσκο ο… νέος Μωυσής να αποκαλυφθεί η δυστοπία που επιφυλάσσει στον λαό πάνω από την κάλπη, όπου σε συνδυασμό με τις κυβιστήσεις σε εθνικά – μεταναστευτικό να διακινδυνεύσει να υποστεί εκλογική πανωλεθρία, με συνέπεια να παρακαλάει τον Τσίπρα και την Φώφη για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας;
Φρονούμε πως όχι.
Σιγά μη ρισκάρει να χάσει την κουτάλα της εξουσίας και τα οφέλη που θα αποκομίσει από την… μετάβαση στην πράσινη και ψηφιακή οικονομία.
Άλλωστε, ως γνωστόν, η εξουσία είναι αδιαίρετη.
Απλώς, η εκλογολογία τον βολεύει για να αποπροσανατολίζει την αντιπολίτευση και να σφίγγουν οι ποποί της συμπολίτευσης για ευνόητους λόγους.
Πράγμα που διακρίνεται διά γυμνού οφθαλμού στις… βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες αφού τον δείχνουν να προηγείται με 20 μονάδες, ταυτόχρονα του λένε πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν θέλει πρόωρες εκλογές.
Δυστυχώς… νεοφιλελεύθερα αδέρφια, οι πολιτικοί σας τακτικισμοί βγάζουν μάτι.
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε ο αναμενόμενος ανασχηματισμός να μην ρίξει μπουρλότο στην κυβέρνηση με αφορμή τον πλήρη εξοβελισμό της Δεξιάς ένεκα της έλευσης των λοιπών εθνομηδενιστών – εκσυγχρονιστών όπως ακούγεται, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το… θεάρεστο έργο σας.
Αν και στο τέλος, εκ των πραγμάτων, αποκλείεται να αποφύγετε την συγκατοίκηση με τον Τσίπρα και την Φώφη, αξίζει να το παλέψετε!
Οψόμεθα…”
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη