21 Ιουλ 2020

Ο Τσίπρας επιστρέφει ολοταχώς στο 4%

Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης βρίσκεται πλέον ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης
Τσίπρας, στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της πολιτικής του σταδιοδρομίας και της προσωπικής του επιβίωσης στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι τελευταίες συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αναδεικνύουν το ζόφο και τη σαπίλα στη διακυβέρνηση της χώρας την σκοτεινή περίοδο 2015-2019, δεν του αφήνουν περιθώρια για ασκήσεις ισορροπίας και για διακριτικές αποστάσεις, καθώς αυτές οι τακτικές θα τον οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στον πολιτικό αφανισμό.


Ο πρώην πρωθυπουργός αντιμετωπίζει ένα σημαντικό δίλημμα που αναμένεται να επηρεάσει και την επόμενη μέρα στο Σύριζα.

Είτε θα αποκηρύξει άμεσα τα βαρίδια που τον σέρνουν στο βούρκο της ανυποληψίας και θα επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα, διασώζοντας ότι μπορεί πια να διασωθεί από την πολιτική του αξιοπρέπεια ή θα μπει μαζί με τους κολλητούς που διατάραξαν με τις απίστευτες πράξεις τους και τον καθεστωτικό εγωισμό τους κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι πολίτες ζητούν εδώ και τώρα καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα και τοποθετήσεις κάλυψης που υποτιμούν την νοημοσύνη τους!

Οι τελευταίες μετρήσεις καταδεικνύουν το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί σήμερα ο Σύριζα.

Ένα κόμμα που πλειοδοτεί σε λαϊκισμό, σε ευκαιριακό οπορτουνισμό, επενδύει στο μίσος εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων και έφθασε να κυβερνήσει τη χώρα με ανέξοδες υποσχέσεις και παραμύθια της Χαλιμάς, εισπράττει πλέον αυτό που του αξίζει και που θα τον οδηγήσει πάλι στο 4%, εκεί δηλαδή που πραγματικά ανήκει!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη