9 Ιουλ 2020

Αρπαγή Μαρκέλλας: Μεγάλη ανατροπή και συγκλονιστικές εξελίξεις

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την 33χρονη στην Θεσσαλονίκη.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η κατηγορούμενη υποβλήθηκε σε τεστ DNA, όπως επίσης και η μαθήτρια, ενώ οι αρχές αναμένεται να διατάξουν άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, σύμφωνα με το MEGA.

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τα αποτελέσματα από τα τεστ, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γεννητήσια ελευθερία της ανήλικης.


Ευχάριστα ήταν τα νέα στο οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, αφού έγινε δεκτό το αίτημα της άρσης του απορρήτου και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Συνομιλίες λοιπόν από εκείνο το 48ωρο οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση. Ειδικά ως προς την άρση απορρήτου, αυτή έρχεται έπειτα από τις καταθέσεις της 10χρονης, η οποία ανέφερε πως η 33χρονη μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με κάποια άτομα.

Η 33χρονη βρίσκεται σε απομόνωση στις γυναικείες φυλακές της Θήβας. Έχει ζητήσει ραδιοφωνάκι και βιβλία, αιτήματα που έχουν γίνει δεκτά κι αναμένεται να τα παραλάβει τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, ζητά επίμονα από τον συνήγορό της, να μάθει αν η 10χρονη μαθήτρια έχει βγει από το ίδρυμα έχει επιστρέψει στο οικογενειακό της περιβάλλον γιατί εκεί την περιμένουν λέει εφιαλτικές στιγμές.

Οι κρίσιμες λεπτομέρειες που θυμήθηκε η 10χρονη
Κρίσιμες ωστόσο για τις έρευνες της αστυνομίας είναι οι λεπτομέρειες που θυμήθηκε και περιέγραψε στις Αρχές η 10χρονη για τα όσα είδε και άκουσε. «Μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα», αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσε να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή»

Άκουσες τι είπαν;

«Κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω, είπε. Τότε η 33χρονη απάντησε »τόσα πολλά λεφτά» και αμέσως πάρα πολύ γρήγορα πήγε και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Πήρε πίτσα και άλλα πράγματα. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω αυτήν την επιταγή που σας έλεγα»

33χρονη: «Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο»
Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη χθες είχε λύσει τη σιωπή της, και μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, προσπάθησε να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της και επέμεινε ότι δεν έβλαψε με κανένα τρόπο το μικρό κορίτσι.

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη »δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;» λέει η 33χρονη. «Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια» συμπληρώνει.

Ο πρώην σύζυγός της όμως έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας, όπως λέει, να προστατέψει το παιδί του. Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης κ. Ανάσογλου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη