14 Ιουλ 2020

Εξιχνίαση φόνου στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πρώην πεθερό της με τηγάνι

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 89χρονου στη Θεσσαλονίκη - Τον άτυχο άνδρα φέρεται να σκότωσε μία 54χρονη, που ήταν πρώην νύφη του.



Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου ενός 89χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός, άγρια χτυπημένος στο κεφάλι, τον Ιούνιο του 2019 σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στην οδό Αρμενοπούλου στη Θεσσαλονίκη.

Τον άτυχο άνδρα φέρεται να σκότωσε η 54χρονη πρώην νύφη του στο υπνοδωμάτιό του, χτυπώντας τον με τηγάνι στο κεφάλι, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έριξε τον 89χρονο από τις σκάλες προκειμένου ο θάνατός του να φανεί σαν ατύχημα.

Η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας:

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από επιστημονική ανάλυση ανευρεθέντων πειστηρίων και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 89χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 27-06-2019.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 54χρονη (σήμερα) ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για Ανθρωποκτονία με δόλο.


Σε βάρος της ανωτέρω εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης δυνάμει του οποίου συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες 13-07-2020.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη