15 Ιουλ 2020

Τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα - Αλλάζουν γραμμή κάθε μέρα

Σε απόλυτη σύγχυση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να χαράξει μία σοβαρή
αντιπολιτευτική στρατηγική και να κάνει κάτι στην κατεύθυνση της ανάκτησης της εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης. Μέσα στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες κορυφαίων στελεχών του, οι πιρουέτες της επικοινωνιακής ομάδας διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ με άσφαιρα πυρά επιχειρούν να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα στα δελτία ειδήσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στην πανδημία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατήγγειλε την Κυβέρνηση επειδή άνοιξε τα σχολεία, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη του φώναζαν ότι ήταν πολύ αυστηρή με τον συνωστισμό στις πλατείες. Κανείς εξάλλου δεν ξεχνά ότι ο αρχηγός τη Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις εξορμήσεις του σε διάφορες τουριστικές περιοχές διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση βάζει πολλούς περιορισμούς στην είσοδο τουριστών!!!


Αλλά αυτή την εβδομάδα, χάραξαν μια νέα γραμμή και «καταγγέλλουν» γιατί προσέχει η Κυβέρνηση στα χερσαία σύνορα, αλλά ανοίγει με μέτρα ασφαλείας περισσότερες απευθείας πτήσεις. Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα είναι για γέλια και για κλάματα. Για γέλια αφού εκτίθενται πολλά από τα στελέχη του καθημερινά, κάνοντας διαγωνισμό ανοησίας, και για κλάματα καθώς σε μία ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα, ο ρόλος της Αντιπολίτευσης είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της Δημοκρατίας. Η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί σε κάθε περίπτωση παράδειγμα προς αποφυγή… κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις όπου το κόμμα Τσίπρα φλερτάρει με ποσοστά κάτω από το 20%!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη