Σέρρες: Εκρηκτικά, σφαίρες και κοκαΐνη στα σπίτια χασισοκαλλιεργητών

2 Ιουλ 2020

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
Σε άλλα μονοπάτια στρέφεται η έρευνα των αστυνομικών για τις παράνομες δραστηριότητες ενός ζευγαριού που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών επειδή
καλλιεργούσε μέσα σε δάσος της Θεσσαλονίκης μια φυτεία με 40 δενδρύλλια κάνναβης. Κι αυτό, γιατί στην κατοχή τους κατασχέθηκαν, ακόμη, κοκαΐνη, σφαίρες και εκρηκτικά!

Ο αλλοδαπός άνδρας και η Ελληνίδα συνεργός του εντοπίστηκαν μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου, εκτός από τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν 64,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 110,6 γραμμάρια κάνναβης και μία συσκευασία με αμμωνιοδυναμίτιδα με φυτίλι και πυροκροτητή, με λίγα λόγια μια έτοιμη βόμβα που εξετάζεται αν και πού θα τοποθετούσαν! Επιπλέον, στο σπίτι του αλλοδαπού κατασχέθηκαν 143 σφαίρες, ένας γεμιστήρας και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τρία κινητά και 150 ευρώ. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη