24 Σεπ 2020

Σε ξενοδοχεία οι αλλοδαποί με COVID. Στο πόδι οι περίοικοι (vid)


Τελικά ο κορωνοϊός βολεύει για να περάσουν πολλά και διάφορα!
Χθες είδαμε πως ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ αποκάλυψε πως η κυβέρνηση αναγκάζεται να επαναφέρει τα ξενοδοχεία καραντίνας, αυτή την φορά για φιλοξενία παράνομων μεταναστών που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, προκειμένου να ζουν εκεί απομονωμένοι. Αργότερα δεν αποκλείεται να υπάρχουν χώροι καραντίνας και για Έλληνες, κυρίως για παιδιά, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε ρεπορτάζ.

«Στα νοσοκομεία της Αθήνας είναι αυξημένος ο αριθμός των μεταναστών που έχουν κορωνοϊό. Στην πλειοψηφία τους είναι νεαροί, ασυμπτωματικοί και δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να επιστρέψουν στα σπίτια τους όπου μένουν μαζί με άλλους. Τις επόμενες ημέρες θα τους στείλουμε σε ξενοδοχεία καραντίνας με υγειονομική επίβλεψη, ώστε να μη δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας» είπε χαρακτηριστικά.

Εγένετο λοιπόν!

Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ενημέρωση δύο λεωφορεία με αλλοδαπούς έφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στα Καμένα Βούρλα.

Ξενοδοχεία καραντίνας αναμένεται να δημιουργηθούν σε όλη την Ελλάδα:


Μόλις αυτό έγινε γνωστό, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Οι παράνομοι μετανάστες θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχείο, το οποίο ήταν κλειστό και μέσα σε δύο ημέρες ετοιμάστηκε προκειμένου να τους φιλοξενήσει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lamia Report, μερικά μέτρα μακριά από το σχολείο των Καμένων Βούρλων, σε ανενεργό, από 15ετίας ξενοδοχείο, εγκαταστάθηκαν 39… ασυνόδευτοι παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος, οι κάτοικοι σε απάντηση προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας λίγο μετά τις 18:30, διαμαρτυρόμενοι για αυτήν την αιφνιδιαστική μετεγκατάσταση των 39 μουσουλμάνων.

Να, λοιπόν που με κορωνοϊό νοικιάζονται ξενοδοχεία για τους αλλοδαπούς που έφερε εδώ η πολιτική ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί, καθώς δεν μπορεί να τους απελάσει όλους ταυτόχρονα (οδηγίες Ο.Η.Ε., ΕΕ κτλ.). Η αντίδραση θα θεωρηθεί «απειλή για την δημόσια Υγεία»;;;

el.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη