19 Οκτ 2020

Ο Ερντογάν «βλέπει» το τέλος της Τουρκίας να έρχεται και μίλησε για τον «διαμελισμό της»


Τι ξέρει ο «σουλτάνος»;


Μέσα σε ένα ακόμη παραλήρημά του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεστόμισε κάτι που αποτελεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη του αλλά και το προδιαγεγραμμένο τέλος της Τουρκίας.

Βάζοντάς τα και πάλι με «θεούς και δαίμονες», ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε στο 7ο τακτικό επαρχιακό συνέδριο του κόμματός του στην επαρχία Σιρνάκ για τις «δυνάμεις που θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία»:

«Όσο και να λένε τι δουλειά έχει η Τουρκία σε κάθε χώρα, εκείνος θα είναι παρών όπου υπάρχει καταπίεση. Όποιος με λόγια, πράξεις και στάση προσπαθήσει να διχάσει το έθνος μας, να διαμελίσει τη χώρα μας και να καταλύσει το κράτος μας, να ξέρει ότι είναι όλων μας ο μεγαλύτερος εχθρός».

Γεμάτος έπαρση και με «καρφιά» στην Ελλάδα, ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε:

«Έχω χαλάσει τα παιχνίδια όλων στην περιοχή και κινούμαι πλέον σύμφωνα με τους στόχους μου κι όχι με την κατεύθυνση που θέλουν οι άλλες δυνάμεις να έχει η Τουρκία.
Ματαιώνουμε ένα προς ένα αυτά τα σενάρια και τα παιχνίδια τους. Τα χαλάσαμε στο Ιράκ, στη Συρία, στη Μεσόγειο, στη Μαύρη Θάλασσα, σε κάθε διεθνή πλατφόρμα. Τώρα αυτή η χώρα, μαζί με το έθνος της και το κράτος της, κινείται σύμφωνα με τους στόχους της κι όχι προς την κατεύθυνση που οι άλλοι την σπρώχνουν».

el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη