23 Οκτ 2020

Όλοι εναντίον Παππά


Μπορεί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα Μιωνή και οι καταγγελίες Καλογρίτσα να θεωρούνται λήξαντα περιστατικά - τουλάχιστον ως την ώρα της σύστασης εξεταστικής στη Βουλή...- όμως φαίνεται ότι για τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Νίκου Παππά δεν έχει κλείσει τίποτα.

Είναι χαρακτηριστικό ένα δηλητηριώδες σχόλιο του Νίκου Φίλη προς τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν γινόταν συζήτηση για τις διεθνείς συμμαχίες κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.


Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όταν στελέχη των «53» εξέφρασαν ενστάσεις για την συμμαχία της κυβέρνησης της Αριστεράς με το Ισραήλ, ο Παππάς αντέτεινε ότι «στο Ισραήλ πήγαμε μόνοι μας», υπονοώντας ότι δεν υπήρξε δάκτυλος της Ουάσινγκτον.

«Μόνοι μας ή με τον Μιωνή;», τον περιέπαιξε ο Νίκος Φίλης, με τον Παππά να εκρήγνυται και να τού λέει ότι «δεν τιμά την ιστορία του αυτή η αθλιότητα που εκστόμισε». Ο Φίλης, πάντως, συνέχισε να έχει το ίδιο περιπαικτικό χαμόγελο στα χείλη, την ώρα που τα χείλη του Αλέξη Τσίπρα είχαν μείνει ανοιχτά από την αμηχανία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη