12 Νοε 2020

Κίνηση Ανθρωπιάς εν μέσω Καραντίνας στην Πέλλα!

Σε μια κίνηση Ανθρωπιάς προέβη ο αξιολογημένος διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας Άκης Αργυρός, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα με γραφείο στην Έδεσσα, που με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ανάρτησε σήμερα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να βοηθήσει συνανθρώπους μας.


Δείτε την ανάρτηση του, παρακάτω:


«Είμαστε πλέον σταθερά 8 μήνες σε αυτήν την πανδημία. Εάν κάποιος δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, του έχουν κόψει ώρες και εξαντλούνται τα τρόφιμά του ή τα απαραίτητα , ή οι ώρες είναι απλώς δύσκολες, μην αφήνετε εσάς ή τα παιδιά σας να κοιμηθούν με άδειο στομάχι.


Μην φοβάστε ή ντρέπεστε να μου στείλετε ένα ιδιωτικό μήνυμα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Μπορούμε απλά να αφήσουμε ένα πιάτο φαΐ και να φύγουμε.


Κανείς δε χρειάζεται να ξέρει ποιος ενδιαφέρθηκε, ποτέ δε συνέβη. Είμαστε σε αυτό μαζί!


(Ή μπορεί να ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει κάποια άλλη οικογένεια που έχει ανάγκη).


Ενωμένοι πάντα πετυχαίνουμε πολλα!!


Μη διστάζετε..!


Υ.Γ. δεν είναι δική μου η αρχή αυτής της σκέψης, αλλά θεωρώ καθήκον να την ενισχύσω!»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη