Οι Συριζαίοι καθηγητές στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν στην Αγγλία, αλλά δεν θέλουν αγγλόφωνο τμήμα στο ΑΠΘ !

27 Νοε 2020

 

Καθηγητές του ΑΠΘ συγκεντρώνουν υπογραφές μεταξύ των συναδέλφων τους με αίτημα τη ματαίωση της λειτουργίας αυτού του ΠΠΣ της Ιατρικής. 

 Όχι πως αποτελεί έκπληξη, αλλά πλέον είναι και επίσημο ότι μπροστάρηδες στις αντιδράσεις για την ίδρυση

αγγλόφωνου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΠΠΣ) στην Ιατρική του ΑΠΘ, είναι ακαδημαϊκοί, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ως κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να μην προχωρήσουν τα ελληνικά πανεπιστήμια στη λειτουργία ξενόγλωσσων ΠΠΣ.

Όπως σας ενημέρωσε από προχθές η Voria.gr καθηγητές του ΑΠΘ συγκεντρώνουν υπογραφές μεταξύ των συναδέλφων τους με αίτημα τη ματαίωση της λειτουργίας αυτού του ΠΠΣ της Ιατρικής, το οποίο προγραμματίζεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2021. Χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα πενήντα ονόματα τα οποία έχουν υπογράψει το σχετικό κείμενο.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Νίκος Παρασκευόπουλος, η Ιφιγένεια Καμτσίδου, πρώην κρατική αξιωματούχος, η Ρία Καλφακάκου, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Άρης Στυλιανού, πρώην πρόεδρος ΚΘΒΕ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πρώην επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Κρεστενίτης, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, ο Νικήτας Μυλόπουλος, πρώην πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κ.ά.


Πηγή: https://www.voria.gr/article/me-mprostari-ton-siriza-to-ochi-sto-xenoglosso-tis-iatrikis

Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη