Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

12 Δεκ 2020

Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα και ποινικό αδίκημα του Νίκου Κοτζιά που μένει ατιμώρητο από τη Νέα Δημοκρατία.

Το άρθρο που ακολουθεί είναι από το πολύ καλό ιστολόγιο Βαλκανικό Περισκόπιο και αναφέρεται στη σχισματική εκκλησία των Σκοπίων και με την ευκαιρία αυτή, ως taxalia αναδεικνύουμε το ποινικό αδίκημα που διέπραξε ως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας ο Νίκος Κοτζιάς, όταν δεν συμπεριέλαβε στη συμφωνία των Πρεσπών, την

ελληνορθόδοξη εκκλησία της Βόρειας Μακεδονίας και δεν προστάτεψε τις ζωές των ελληνορθόδοξων κληρικών που βρίσκονται σε συνεχή διωγμό από τους ναζί του WMRO και από το επίσημο κράτος, το οποίο έχει καταδικαστεί από το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Νέα Δημοκρατία μπορούσε - και ακόμη μπορεί - να υποβάλει κατηγορητήριο κατά του πρώην ΥΠΕΞ διότι διέπραξε ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και έδρασε κατά των συμφερόντων της χώρας με την ...εσκεμμένη αμέλεια που έδειξε για το θέμα.

Τι κάνετε βουλευτές της Θεσσαλονίκης για αυτό; 

Το άρθρο: 


Γράφει ο Θωμάς Αναστασιάδης


Επίσκοπος της «Μακεδονικής Εκκλησίας»: «Είμαι εναντίον του έκκλητου του Οικουμενικού Πατριάρχη»
 Στην πρώτη του εμφάνιση στα ΜΜΕ από τότε που έγινε επικεφαλής της επισκοπής Κουμάνοβου (χειροτονία και ενθρόνιση προ 6 μηνών περίπου, εις διαδοχήν του παραιτηθέντος προκατόχου του κ.Ιωσήφ) ο νέος Επίσκοπος Κουμάνοβου, της αυτοαποκαλούμενης "Μακεδονικής Εκκλησίας» κ. Γρηγόριος, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εφημερίδα των Σκοπίων ‘Βέτσερ’. 
Στην μακροσκελή, προ ημερών συνέντευξή του, ο σχισματικός επίσκοπος κ. Γρηγόριος, δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι ενάντιος στο έκκλητο του Οικουμενικού Πατριάρχη, σχετικά με το χρονίζον ζήτημα της σχισματικής «Μακεδονικής εκκλησίας». Επίσης ο νέος Ιεράρχης (42 ετών) δήλωσε ότι η αυτοκεφαλία της «Μακεδονικής εκκλησίας» είναι γεγονός αναμφισβήτητο και κανείς δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει, παρά μόνο Οικουμενική Σύνοδος δύναται να επισφραγίσει ένα τέτοιο γεγονός και ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν έχει αυτό το δικαίωμα.
 Δηλαδή, εν κατακλείδι, αμφισβητεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την ανώτατη δικαστική κρίση στην παγκόσμια Ορθοδοξία. 

 Vecer.press

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη