5 Δεκ 2020

 

Αρκετά δύσκολη αναμένεται η επόμενη εβδομάδα καθώς θα αποτελέσει κριτήριο για να παρθούν αποφάσεις που να αφορούν σε άρση μέτρων, ανέφερε στο Newsbomb.gr η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.


Η επόμενη εβδομάδα θα είναι από τις πιο κρίσιμες, είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει το αν πράγματι υπάρχει βελτίωση στα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εκτίμηση για άρση του lockdown εάν δεν περάσει η επόμενη εβδομάδα, τόνισε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά, Ματίνα Παγώνη

«Τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με αυτούς τους αριθμούς δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εκτίμηση για επιστροφή στην κανονικότητα, πρέπει να περάσει η επόμενη εβδομάδα για να δούμε που βρισκόμαστε», ανέφερε η διακεκριμένη παθολόγος.


Στη ερώτηση, για το αν θα υπάρξει και τρίτο κύμα του ιού στην Ελλάδα, απάντησε ως εξής, «Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει και τρίτο κύμα στην πανδημία, θα πρέπει να ενισχυθεί το σύστημα υγείας για να αντέξει».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη