17 Ιαν 2021

Υπόθεση Λάρι Νάσαρ: Ο γιατρός που είχε κακοποιήσει πάνω από 100 αθλήτριες


Nassar

Η Σοφία Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη - Διαβάστε τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που συγκλόνισαν τον παγκόσμιο αθλητισμό -  Ο εξαναγκασμός και οι απειλές γυναικών και παιδιών για να μην μιλήσουν

Η Σοφία Μπεκατώρου άνοιξε τον... ασκό του Αιόλου, σχετικά με υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και βίας που υπάρχουν στη χώρα μας και αφορούν νεαρές αθλήτριες και αθλητές και χρόνια κρύβονται κάτω από το... χαλί, πάντα υπό τον φόβο των ίδιων των θυμάτων για στοχοποίηση, μη εύρεσης υποστήριξης ή ακόμα και της πιθανότητας... εξοστρακισμού από το άθλημα από τους «ισχυρούς» θύτες!

Με αφορμή τη θαρραλέα καταγγελία της «χρυσής» Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικεντρώνεται σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, που κλόνισαν τον παγκόσμιο αθλητικό κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Λάρι Νάσαρ: Ο γιατρός που κακοποίησε πάνω από 100 αθλήτριες στις ΗΠΑ 

Ο πρώην γιατρός της γυμναστικής ομοσπονδίας των ΗΠΑ, Λάρι Νάσαρ, καταδικάστηκε σε 60 έτη φυλάκισης, μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης περισσότερων από 100 αθλητριών κατά τη διάρκεια των τριών δεκαετιών της θητείας του σε αυτό το πόστο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη