23 Ιαν 2021

Εμφύλιος στη ΝΔ με ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη


Ο Αντώνης Σαμαράς στην συνέντευξη του που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας Καθημερινή, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των επιλογών του στα εθνικά θέματα.


Η επίθεση είναι σφοδρή. Ο τέως πρωθυπουργός ακυρώνει πλήρως τις πρωτοβουλίες Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά και θεωρεί μεγάλα λάθος την έναρξη των διερευνητικών επαφών, που όμως ήδη έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός!

Αναφορικά με τις Πρέσπες όμως η κριτική του είναι ακόμα πιο βαριά. Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν υλοποίησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στα Σκόπια, αλλά έχει γίνει πολύ πιο ενδοτικός ακόμα και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το newsbreak.gr.

Με απλά λόγια, σύμφωνα με το newsbreak.gr, ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως εθνικά επικίνδυνο πρωθυπουργό, αναβιώνοντας μνήμες του 1993, καθώς και τότε με τη βοήθεια της ίδιας εφημερίδας, γκρέμισε πάλι μία κυβέρνηση Μητσοτάκη! Του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στο μέγαρο Μαξίμου πάντως ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού που προειδοποιούσε εδώ και εβδομάδες ότι επίκειται επίθεση από την εφημερίδα Καθημερινή, είναι πλέον καβάλα στο άλογο. Ο ίδιος φυσικά έβλεπε τον πόλεμο να έρχεται λόγω επιχειρηματικής συγκρούσεις μεταξύ εταιρειών δημοσίων σχέσεων που πρόσκεινται σε διαφορετικά εκδοτικά συγκροτήματα, και πάλι όμως έπεσε μέσα. Την ώρα που άλλοι συνεργάτες, ειδικά ένας νέος και φέρελπις που μπήκε δυναμικά στην πρώτη γραμμή πριν από λίγο, έλεγαν πως δεν υπάρχει περίπτωση η Καθημερινή να ξεκινήσει πόλεμο κατά της κυβέρνησης.

Αύριο διαπιστώνουμε ότι ο πόλεμος ξεκίνησε και γίνεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Τους γνωστούς πύραυλος Μεσσηνίας.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη