24 Ιαν 2021

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του Τσίπρα και το κυνήγι της ψήφου


Ξεπερνά κάθε όριο υποκρισίας και λαϊκισμού ο Αλέξης Τσίπρας στην αγωνιώδη προσπάθεια του να βρει κανέναν ψηφοφόρο τώρα που βλέπει τα ποσοστά του να καταρρέουν και την προοπτική επιστροφής στην εξουσία να απομακρύνεται.

Γελάνε και οι πέτρες όταν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ και της οικολογίας είχε τηλεδιάσκεψη με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδας για να τους εκφράσει τη συμπαράσταση του!!! και να τους κλείσει το μάτι εν μέσω πανδημίας.


Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής στην ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου: από τη μια πλευρά επικρίνουν σφοδρά την Κυβέρνηση γιατί δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και από την άλλη γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις εισηγήσεις των ειδικών, βάσει των οποίων το Μέγαρο Μαξίμου έχει προχωρήσει στις σχετικές απαγορεύσεις.

Η δημαγωγία, όμως, και οι ανέξοδες υποσχέσεις συνιστούσαν ανέκαθεν βούτυρο στο ψωμί ενός πολιτικού αρχηγού που δεν διστάζει να θυσιάσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Ωστόσο δεν έχει καταλάβει ούτε εκείνος ούτε οι στενοί του συνεργάτες ότι με αυτές τις παλαιοκομματικές μεθόδους τύπου Γκόρτσου που μυρίζουν ναφθαλίνη προκαλεί μεγαλύτερο ρήγμα στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία και τους σκεπτόμενους πολίτες, την ώρα που ο βασικός αντίπαλος του Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει το βηματισμό του και οδηγεί τη χώρα του στη κανονικότητα και τη Νέα Δημοκρατία σε πορεία για μία δεύτερη τετραετία.


https://www.lykavitos.gr/oi-ovidiakes-metamorfoseis-tou-tsipr/