30 Ιαν 2021

Ανοίγει το δρόμο για μία νέα τετραετία η τεράστια απήχηση Μητσοτάκη σε όλο το πολιτικό φάσμα


Μία άνευ προηγουμένου διείσδυση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλο το πολιτικό φάσμα καταδεικνύουν τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, επιβεβαιώνοντας την πολιτική κυριαρχία του σε μία κρίσιμη χρονική καμπή, με τη χώρα να συνεχίζει τη μάχη κατά της πανδημίας.

Τα υψηλά ποσοστά δημοτικότητας του Πρωθυπουργού στις τάξεις όλων των κομμάτων, πολύ δε περισσότερο στη δεξαμενή της Κεντροαριστεράς ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με το σαφές δημοσκοπικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας που φθάνει το 20% έρχονται να βάλουν τις στέρεες βάσεις για την επίτευξη του στόχου στις επόμενες εθνικές εκλογές και τη διασφάλιση μιας νέας τετραετίας μέσω της στήριξης των πολιτών.


Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που έχει επιδείξει ο κ. Μητσοτάκης από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας και η υψηλή ανθεκτικότητα που κατέγραψε στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης ενισχύουν ακόμη περισσότερο το προφίλ του και τη δυνατότητα του να μιλάει σε κοινά που στο παρελθόν το κόμμα του αδυνατούσε να προσεγγίσει.

Έχοντας τη στήριξη της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει πάνω του το παιχνίδι της επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα και προχωρά με αποφασιστικότητα στην κατεύθυνση της αναθέρμανσης της ελληνικής οικονομίας, της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής και της προσέλκυσης επενδύσεων που σημαίνουν ταυτόχρονα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που έχει ανάγκη όσο ποτέ η χώρα και η νέα γενιά.

Ο ίδιος θα πετύχει ευκολότερα τους επόμενους στόχους, εφόσον συνεχίσει τη στρατηγική της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τους πολίτες, πετύχει την υλοποίηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων, διατηρώντας το εθνικό και όχι το ταξικό πρόσημο στις κυβερνητικές δράσεις και ανατρέποντας με αποφασιστικότητα παγιωμένες εδώ και χρόνια ιδεοληπτικές καταστάσεις στην κοινωνία, στα Πανεπιστήμια και άλλου που κρατούν τη χώρα δέσμια στις ορέξεις ισχνών μειοψηφιών με νοοτροπίες και αντιλήψεις από μία άλλη χρεοκοπημένη εποχή