24 Φεβ 2021

Άρχισαν οι δημόσιες συγγνώμες στον Μαρκουλάκη (έγγραφο)


Αποφασισμένος να απαντήσει ευθέως, με εξώδικο, σε οποιονδήποτε τον συκοφαντεί και επιχειρεί να σπιλώσει την τιμή του είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι δεν φοβάται και θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη για όσους ψευδολογούν.

Το μήνυμα «δεν φοβάμαι» στέλνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, χωρίς δηλώσεις αλλά με τα εργαλεία που του δίνει ο νόμος, μετά τον ορυμαγδό σχολίων ή φημών που τον έφεραν να γνωρίζει ή εμμέσως να εμπλέκεται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ακόμη και να τον προτείνει για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή. Στο εξώδικο, που έχει ήδη στείλει σε τρία μέσα ενημέρωσης, το καθιστά σαφές και μάλιστα εστιάζει σε 11 σημεία-δηλώσεις που αποσαφηνίζουν τη θέση του, την αλήθεια, και προειδοποιεί ότι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι συκοφάντης και επιχειρεί να θίξει την τιμή και την υπόληψή του.


Το εξώδικο, έχει απευθυνθεί ήδη σε μια ημερήσια εφημερίδα και δύο ιστοσελίδες. Μάλιστα, σήμερα, έχει ενδιαφέρον ότι ο Νίκος Μουρατίδης στην προσωπική του ιστοσελίδα, ουσιαστικά επανορθώνει για χθεσινό του άρθρο, με ένα νέο κείμενο που φέρει τον τίτλο «Συγνώμη Κωνσταντίνε». Την ίδια ώρα έχει ενδιαφέρον ότι αυξάνονται οι φωνές καλλιτεχνών (Μάριος Αθανασίου, Εβελίνα Παπούλια) που θεωρούν άδικη την αναφορά του ΣΕΗ στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην πρόσφατη ανακοίνωσή του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη