21 Φεβ 2021

Κυριάκο άνοιξε και τα μπουζουξίδικα να κάνουμε όλοι rapid test οπως στην τηλεόραση. Μας κοροιδεύετε ρε;

 

 Oι άνθρωποι της τηλεόρασης συνεχίζουν όπως πρώτα (και καλύτερα!) τη ζωούλα τους. Δουλειά, διασκέδαση και κονόμα μαζί!
Κάνουν το κέφι τους, κάνουν τις εκπομπές τους, τα αφεντικά κονομάνε περισσότερα, καθώς με την κλεισούρα ο κόσμος βλέπει περισσότερη τηλεόραση και άρα... περισσότερα έσοδα και πριμ. 

Κι επειδή κάποιοι πληβείοι παραπονέθηκαν βλέποντας τα διάφορα πάρτι και τις εκπομπές κεφιού, ρωτώντας "στην τηλεόραση δεν κολλάει κορωνοϊός;", τα κανάλια μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια με ένα γελοίο τίζερ που λέει "για την εκπομπή, όλοι οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε τεστ και τηρούνται όλα τα μέτρα".

Ε, να ανοίξουμε και τα μπουζουκτσίδικα τότε. Στην είσοδο να κάνουν rapid test (3 ευρώ στοιχίζει στο μαγαζί), να περιμένουν στο χωλ 10 λεπτά, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα και μετά να μπουκάρουν.

Γιατί, διαφορετική είναι η εικόνα στα κανάλια; Ποιόν κοροϊδεύουν; Αγκαλιάζονται, φιλιούνται, χορεύουν, μακιγιάρονται, ντύνονται  σε στενά καμαρίνια πέντε-πέντε, έρχονται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους, που δεν ανήκουν στην "οικογενειακή φούσκα", που μας προτείνουν οι ειδικοί φαφλατάδες και νομίζουν ότι μας πείθουν με ένα μπάνερ που λέει ότι ...υποβλήθηκαν σε τεστ;

Βρε, γιατί όλοι υποτιμούν τόσο τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού; Επειδή είναι θρασείς ή μήπως τούτος δω ο λαός είναι όντως μαλάκας;

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι θρασείς. Δεν νομίζω κάποιος υπεύθυνος εκπομπής να πιστεύω πως πειστήκαμε από τις μαλακίες τους για τήρηση μέτρων ! Προφανώς σκέφτονται "δεν πά να λένε ότι θέλουν οι κακομοίρηδες οι ελληνάκοι, που τους παίζουμε όπως θέλουμε; Ή μήπως θα έρθει ο εισαγγελέας να ελέγξει αν πράγματι κάναμε τεστ στους καλεσμένους; Βάλε στην οθόνη ένα κειμενάκι, να ΄χαμε να λέγαμε και μεις να εισπράξουμε τα φραγκάκια και δε γαμιέται ο λαουτζίκος. Αστους να γκρινιάζουν. Μήπως θα μας βάλουν χέρι οι ψωνάρες οι "ειδικοί" που βγάζουμε να δίνουν συμβουλές; Αφού τρέμουν μην τους κόψουμε, τα λιγούρια!".


Φώτης Μακρίδης 

http://makpress.blogspot.com/2021/02/50_21.html

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη