20 Φεβ 2021

Να μια καλή πρωτοβουλία: Save Your Hood Thessaloniki !

 


Καλησπέρα σας,

σας αποστέλλω μία δράση καθαρισμού της ομάδας Save Your Hood Thessaloniki που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11 η ώρα το πρωί στην περιοχή της Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Σας επισυνάπτω ωστόσο και 2 φωτογραφίες με τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθεί η δράση καθαρισμού όπως επίσης και κάποιες φωτογραφίες από τα εν λόγω σημεία που δείχνουν σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτήν την στιγμή.

Ευχαριστώ

Το link της ομαδας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/241270837442892

και η ανακοίνωση που έχει δημοσιευθεί στην ομάδα για την αυριανή δράση

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της ομάδας,
θα ήθελα να κάνω απλά μία ενημέρωση για την αυριανή δράση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Τριανδρίας με σκοπό την ενημέρωση και διευκόλυνση όσων προσέλθουν.
1ον Όσο αφορά το σημείο συνάντησης βρίσκεται στο πάρκο μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει και στάση του ΟΑΣΘ όπου διέρχονται οι γραμμές 17 (από το κέντρο) και 30 (από ανατολικά). Σας παραθέτω και την πινέζα 40°37'23.5"N 22°58'18.8"E, επίσης για να μην μπερδευτείτε το συγκεκριμένο πάρκο είναι ακριβώς δίπλα από την Ταβέρνα "ο Κώστας".
2ον  Για όποιον έρθει αύριο με αμάξι υπάρχουν και σημεία parking όπου θα μπορούσα να του υποδείξω ώστε να παρκάρει το αυτοκίνητο μέχρι την ολοκλήρωση της δράσης. Επίσης τις περιοχές όπου θα καθαρίσουμε αύριο εξυπηρετούν και οι γραμμές του ΟΑΣΘ 14, 15, 16 και 37. 
3ον και τελευταίο για να μην πολυλογώ 😛 όποιος έχει οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μπορεί να γράψει στα σχόλια και θα απαντήσω άμεσα. Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει γράφει στα σχόλια, και τέλος δίπλα στα συγκεκριμένα σημεία υπάρχουν και παιδικές χαρές για όποιον έρθει με τα παιδιά του ώστε να ξεκουραστεί μετά το πέρας των δράσεων.
Ευχαριστώ πολύ 🙂 και συγνώμη για το κατεβατό 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη