8 Μαρ 2021

Νίκος Νικολόπουλος: Όχι μόνο ο Γιώργος Τράγκας - Τώρα και οι Ελεύθεροι Άνθρωποι είναι απροστάτευτοι στη βία


Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος: Ποια θα είναι η ονομασία του

 Νίκος Νικολόπουλος: Όχι μόνο ο Γιώργος Τράγκας - Τώρα και οι Ελεύθεροι Άνθρωποι είναι απροστάτευτοι στη βία 

 

Κυριε Μητσοτάκη γιατί αφήνετε  τον Γιώργο Τράγκα ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ στα 45αρια ; Γιατί αφήνετε τους

φιλησυχους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ;

Θέλετε θύματα Κυριε Πρωθυπουργέ ;

Μήπως αυτό επιθυμούσατε και στη περίπτωση Κουφοντίνα ;

Αυτά και αλλα δημόσια ερωτήματα έθεσε ο πρωην Υπουργος και Βουλευτης Νικος Νικολόπουλος απο την εκπομπή του «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» και συνέχισε :

Για το κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ αποτελεί μυστήριο η υπόθεση της μήνυσης του Άκη Σκέρτσου στον Γιώργο Τράγκα, καθώς τελικά φαίνεται πως δεν υπήρχε καμία μήνυση, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα για το ποιοι ήταν οι ένοπλοι άνδρες κάτω από το σπίτι του Προέδρου μας 

  Ο Νικος Νικολόπουλος αφου αναφέρθηκε στο απόρρητο έγγραφο επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Τράγκα που σημειώνει η ηγεσία της ΕΛΑΣ «ότι συντρέχουν στο πρόσωπο του ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας» τοποθετήθηκε και στα θλιβερά γεγονότα της φασιστικής και απάνθρωπης συμπεριφοράς της ΕΛΑΣ στην πλ. Νεας Σμυρνής ως εξης :

Πολιτικό-Εθνικό  Έγκλημα εν εξελίξει η επιδιωκόμενη Αστυνομική Βία

Πλατεία Ν. Σμύρνης. Ούτε μπαχαλάκηδες ούτε τίποτα. Νέοι άνθρωποι και οικογένειες. Όργιο αστυνομικής βίας εν ψυχρώ. 

Εσκεμμένα οδηγείται η κοινωνία σε διχασμό. Ωθούνται οι πολίτες ώστε αντί να βλέπουν στο πρόσωπο των αστυνομικών κάποιον που εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία τους , να βλέπουν κάποιους που μπορούν αναίτια να τους σπρώξουν να τους προσβάλλουν να τους κτυπήσουν, να τραμπουκίσουν επάνω τους και τέλος να τους χώσουν μέσα με αστείες δικαιολογίες ή και στημένα στοιχεία. 

 

 Και ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε:

 

Προχθές η αστυνομία επιτέθηκε σε δικηγόρους στο κέντρο της Αθήνας. Οι δικηγόροι στράφηκαν κατά της αστυνομίας. Ανήκουστο. Χθες σε λαϊκή αγορά στο Χαλάνδρι. Ο Δήμαρχος κατά της αστυνομίας.  

Δεν γίνεται τυχαία. Ξέρει η κυβέρνηση ότι επίκειται κοινωνική έκρηξη. Έτσι λοιπόν προγραμματίζει να πυροδοτήσει, στο χρόνο έχει  επιλέξει μία έκρηξη,  που είναι δεδομένο ότι θα έρθει στο μέλλον, επειδή πιστεύει ότι οι όροι της όποιας σύγκρουσης θα είναι υπέρ της, ανεξάρτητα από το κόστος για την κοινωνία, γιατί θεωρεί  ότι θα  χρησιμοποιήσει το χαρτί της  «τρομοκρατίας» με την ενίσχυση  της τηλεοπτικής υστερίας. Το έκανε και σήμερα.

 Απαντώντας σε ερώτηση για το πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση είπε :

 ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 

ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Γ ΤΡΑΓΚΑ ΑΡΧΗΓΟ... και υπενθύμισε ότι ηκ. Μπακογιάννη 12/1/2021 ήταν ξεκάθαρη. για το τι ερχεται ...

«Σήμερα -είπε η αδερφη του Πρωθυπουργου - χρειάζεται να αφήσουμε ατμό μέσα από την κατσαρόλα και για την κοινωνία και για την οικονομία» δήλωσε μιλώντας στον Σκαϊ   ….«ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης έκρηξης του κόσμου είναι μεγαλύτερος και θα πρέπει να συνυπολογιστεί». 

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος τέλος τόνισε :

 

Ξέρει  τους λόγους η κυβέρνηση για τους οποίους θα γίνει κοινωνική έκρηξη. Δεν είναι η πανδημία. Αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση. Κάποια στιγμή θα περάσει. Δεν είναι οι ανεργία και οι επιχειρήσεις που θα κλείσουν. Εκεί θα πετάει κανένα ξεροκόμματο πότε πότε. Είναι το ξεσπίτωμα και το  πέταγμα στο δρόμο εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών. Είναι και οι Εθνικές υποχωρήσεις που ετοιμάζει. Η Στέγη, το κεραμίδι, και, η Πατρίδα. Δύο πράγματα για τα οποία ο κανονικός Έλληνας δίνει και την ψυχή του.   Εκεί θα χρειαστεί αστυνομία επιθετική και αποκομμένη από την κοινωνία. Δεν έχει άλλο τρόπο γιατί κανένα από τα δύο δεν θα περάσει ομαλά. 

Ας σκεφτούμε όμως και κάτι άλλο. Ιστορικά κανένα αντιδημοκρατικό καθεστώς δεν έχει επιτύχει χωρίς την, έστω σιωπηλή, αποδοχή μερίδας του πληθυσμού, χωρίς την παθητική ή ενεργητική συνεργασία της. Αυτή η αποδοχή που είναι απαραίτητη στην κυβέρνηση, λειτουργεί, και, όσο μένουμε σιωπηλοί συνεχίζει να λειτουργεί σε βάρος μας και σε βάρος της πατρίδας μας.

Σχετικό βίντεο 

https://www.facebook.com/100003159213021/videos/4437451746370089/

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος www.nikosnikolopoulos.gr

twitter: https://twitter.com/NikNikolopoulos?lang=el facebook: https://www.facebook.com/NikNikolopoulos

instagram: https://www.instagram.com/nikolaos.nikolopoulos/    Youtube Νίκος Νικολόπουλος 

τηλ: 2610344700 fax: 2610344703

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη