10 Μαρ 2021

Γελάνε τα πλακάκια της πλατείας Συντάγματος με τις παπαριές Κούγια περί ....πραγματικών στόχων!


 Το τερμάτισε το μ@λ@κόμετρο ο Αλέξης Κούγιας με τις παπαριές που λέει ότι ο πραγματικός στόχος είναι ...το Ελληνικό και η Μενδώνη! 

Όταν η ίδια η Μενδώνη κατηγόρησε τον Λιγνάδη ως

επικίνδυνο άνθρωπο!

Το θράσος του κοντού δεν παίζεται λέμε!

Respect! 

Οι δηλώσεις του συνηγόρου του Λιγνάδη:

«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας, χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος…» δήλωσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου τόσο στους μάρτυρες όσο και στους μηνυτές της υπόθεσης, λέγοντας τα εξής: «Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν την αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές, που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια...».

Τέλος, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον προφυλακισμένο εντολέα του, υποστηρίζοντας τα εξής: «Είναι αθώος άνθρωπος, ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως, όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο, είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη