12 Απρ 2021

Φορτώνουν στην Γεροβασίλη το φιάσκο με Ραγκούση


Η κριτική προς την Όλγα Γεροβασίλη έχει γιγαντωθεί και με αφορμή την «έμπνευσή» της να ορίσει εισηγητή τής συζήτησης για την προανακριτική σε βάρος του Νίκου Παππά τον Γιάννη Ραγκούση.

Ως γνωστόν, οι ΚΙΝΑΛίτες υπενθύμισαν στον Ραγκούση τι έλεγε ως... στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό, όταν από τότε προέβλεπε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί ποινικά!

Ενώ, λοιπόν, οι εξελίξεις δικαίωναν τον Ραγκούση του 2016, ο... Ραγκούσης του 2021 εξηγούσε στη Βουλή πόσο... «διάτρητη» ήταν η πρόταση της ΝΔ και πόσο καλά τα έκανε όλα ο Νίκος Παππάς. Αρκετοί, λοιπόν, θεώρησαν ότι γι’ αυτό το απίστευτο κοινοβουλευτικό φιάσκο ευθύνεται η γραμματέας Όλγα Γεροβασίλη, που θα έπρεπε να είχε σκεφτεί ότι ο Ραγκούσης ανήκει μεταξύ εκείνων που δεν έλεγαν πάντα τα ίδια για όλα.

Συνομιλητές της Γεροβασίλη, πάντως, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους πως «δεν μπορεί να έχει φακελωμένους τους συντρόφους της» και άφηναν αιχμές κατά του ίδιου του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Έλεγαν, δηλαδή, ότι θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πρώτος πως με βάση αυτά που είχε πει θα ήταν ο τελευταίος που θα έπρεπε να αναλάβει να υπερασπιστεί τον Παππά...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη