11 Μαΐ 2021

Βαρβιτσιώτης: Fake news ότι φωτογραφήθηκα σε περιφραγμένο χώρο στην Ακρόπολη


Να διαψεύσει τα όσα του καταλογίζονται, πως δηλαδή βρέθηκε εντός περιφραγμένου χώρου στην Ακρόπολη και πάτησε πάνω σε μάρμαρα, επιχείρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Βαρβιτσιώτης κάνει λόγο για fake news και τονίζει πως ο ίδιος κινήθηκε στους χώρους που μπορεί να κινηθεί κάθε επισκέπτης.

Η ανάρτησή του:

«Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο χώρο από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Κινήθηκα στους χώρους που κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί και να φωτογραφηθεί. Αυτή είναι η αλήθεια!».
Την ίδια ώρα, ωστόσο, σάλος έχει ξεσπάσει στα social media από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να βρίσκεται στην Ακρόπολη προκειμένου να φωτογραφηθεί έχοντας, ωστόσο, όπως του καταλογίζεται, περάσει και σταθεί σε χώρο ο οποίος είναι περιφραγμένος και μη προσβάσιμος για το κοινό.




Στην συνέχεια της φωτογράφισης ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το αποτέλεσμα.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη