4 Ιουν 2021

Οι περισσότεροι βουλευτές του AKP αμφισβητούν τον Ερντογάν

 


Ο βουλευτής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος- CHP, Σεζγκίν Τανρίκουλου ο οποίος εκλέγεται στην Κωνσταντινούπολη, συμμετείχε στο  τηλεοπτικό πρόγραμμα «Medya Mahallesi» με την δημοσιογράφο Αϊσενούρ Αρσλάν, που μεταδόθηκε στην τηλεόραση ‘Halk’, έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με το θέμα «πού είναι τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια;». 

Ο Τανρίκουλου, αναφερόμενος στους βουλευτές του ΑΚΡ είπε: «είναι εξαιρετικά καταθλιπτικοί  και, απελπισμένοι, αυτό συμβαίνει στη  συντριπτική πλειοψηφία τους. Ζητούν διευκρινίσεις από τον Ερντογάν».

«Ρώτησα τον πρόεδρο του κοινοβουλίου: «πού είναι τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια;», δηλαδή, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου  δεν έπρεπε να το στείλει στην κυβέρνηση;

Όχι κύριε, είναι αντίθετο με τα άρθρα 96, 97 των κανονισμών, είναι σαφές ότι αυτά τα δολάρια είναι ανοιχτή πηγή. Θα το γράψω και θα το δώσω ξανά.

Κανείς δεν μπόρεσε να μας πει τίποτα.  Ούτε ένα μέλος του AK Parti δεν μπορούσε να μας πει, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας δεν μπορούσε να το πει, έτσι ρώτησα έναν πολίτη ως βουλευτής, «Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια; αλλά δεν πήρα την απάντηση φυσικά».

 

Αμφισβητούν τον Ερντογάν

 

Η δημοσιογράφος Αρσλάν ρώτησε τον Τανρίκουλου «για παράδειγμα, τα μέλη του AKP δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά;»

Ο βουλευτής του CHP, απάντησε:

«Ακούμε ότι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι, η πλειοψηφία τους έχουν αποθαρρυνθεί ακόμη και οι αντιδραστικοί. Ακούμε ότι αμφισβητούν όλο και περισσότερο τον Ερντογάν.

Στην πραγματικότητα ο Ερντογάν είναι ανέγγιχτος στα μάτια τους, αλλά βλέπουμε να τον αμφισβητούν. Όχι, όμως οι άνθρωποι που είναι γύρω του, αλλά όσον αφορά τους βουλευτές. Τώρα παραδέχονται ανοιχτά ότι ο Ερντογάν καταστρέφει σταδιακά όχι μόνο την Τουρκία αλλά και το κόμμα και αποθαρρύνονται πολύ στο κοινοβούλιο».

--

The Hellenic Information Team

                

 

 https://www.echedoros-a.gr

 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη