9 Ιουν 2021

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα οι επτά συλληφθέντες για τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη


Στον εισαγγελέα Αθηνών οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι επτά συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, Χριστίνας Κλουτσινιώτη, στη Ζάκυνθο πριν από ένα χρόνο.

Ένας αστυνομικός, δύο σωματοφύλακες γνωστού εφοπλιστή και άλλα άτομα τα οποία είχαν είτε περιφερειακό ρόλο είτε συμμετείχαν ενεργά στην πραγματοποίηση της δολοφονικής επίθεσης είναι ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες.


Τα έμπειρα στελέχη της αστυνομίας, από την κεντρική διοίκηση, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν τελικά να προχωρήσουν σε αυτές τις συλλήψεις μετά από επιχειρήσεις που έγιναν σε όλο το νησί.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν, μέσα στη νύχτα, με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί κατευθείαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη Ζάκυνθο και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη έξι ατόμων για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

Οι Αρχές έκαναν τρεις συλλήψεις στη Ζάκυνθο, μία στον Πύργο και δύο στην Αθήνα, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας σωματοφύλακας εφοπλιστή και ένας πρώην αστυνομικός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Οι συλλήψεις προέκυψαν από την αρχική κατάθεση που είχε δώσει ο Ντίμης Κορφιάτης στην οποία είχε περιγράψει πώς έγινε η δολοφονία της συζύγου του και ποιοι κρύβονται από πίσω.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία συμμορία που του νησιού, τα άτομα της οποίας ασχολούνται με το εμπόριο ναρκωτικών και με την προστασία καταστημάτων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη