18 Ιουν 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε και συνελήφθη ο σύζυγος της Καρολάιν - Το χρονικό της φρίκης


Συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, καθώς ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σήμερα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της νωρίτερα.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».
Φρίκη προκαλεί η ομολογία του

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς.

Όπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε - το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη