11 Ιουν 2021

Πρόκληση των Σκοπιανών, «ύπνος» στην Ελλάδα: Ως «Μακεδονία» κατέβηκαν στο EURO 2021 και στέλνουν… χαιρετίσματα στον Τσίπρα


Φοβερά πράγματα. Η εθνική των Σκοπίων κατέβηκε στο EURO 2021 με φανέλα που γράφει σκέτο Μακεδονία», έχει και τον ήλιο της Βεργίνας και δεν το πήρε κανένας χαμπάρι. Στέλνουν και τα χαιρετίσματα στον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Κοτζιά για τις αγκαλιε΄ς και τα φιλιά στην συμφωνία των Πρεσπών.

Οι Σκοπιανοί έγραψαν στα παπάρια τους την συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζάεφ στις Πρέσπες και κατεβαίνουν όπως γουστάρουν σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση.
Το θέμα αυτό αποκαλύφθηκε πριν από δυο μέρες και μόλις στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής αυτοί οι απίθανοι της ΕΠΟ δεν είχαν ενημερώσει το Ζαγοράκη ότι υπάρχει πρόβλημα με τους Σκοπιανούς. Από τους δημοσιογράφους το έμαθε.

Και τρέχει τώρα ο Ζαγοράκης να προλάβει. Σιγά, μην προλάβει. Άντε, σου λέω εγώ, πάει στον Θόδωρο Θεοδωρίδη που είναι και κολλητός του και του λέει ότι οι Σκοπιανοί μας εξαπάτησαν. Τι θα κάνει ο Θόδωρος δηλαδή; Θα πει στους Σκοπιανούς να παραγγείλουν καινούργιες φανέλες στο ραφτάδικο;

Πολύ ύπνος έχει πέσει με τους Σκοπιανούς. Ουδείς ασχολείται. Οι Σκοπιανοί είχαν φτιάξει μια σπέσιαλ φανέλα για τα τελικά του EURO 2021, κάτι σε μπορντοροδοκόκκινο που λέει κι η Μοιραράκη, χωρίς τον ήλιο της Βεργίνας. Την πήγανε να την ευλογήσει κι ο Πάπας Φραγκίσκος. Ο λαός ξεσηκώθηκε και την πήρανε πίσω. Στην Ελλάδα, ουδείς ασχολήθηκε.

Και θα παίξουν με την παλιά τους εμφάνιση την Κυριακή με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι.


https://www.iapopsi.gr/proklisi-ton-skopianon-ypnos-stin-ellada-os-makedonia-katevikan-sto-euro-2021/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη