Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός γιατρός, Γιώργος Σεβλιάδης

23 Ιουλ 2021


Είχε πάνω από 6.000 εγχειρήσεις στο «Γεννηματάς» και το «Διαβαλκανικό»

Έφυγε ξαφνικά από το ζωή ο Γιώργος Σεβλιάδης πλαστικός χειρουργός, που ασκούσε το ιατρικό επάγγελμα στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 6000 εγχειρήσεις, εργαζόμενος τον Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης και συνεργαζόμενος με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σεβλιάδης δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για χρόνια στην Πιερία, όχι με την ειδικότητα του γιατρού αλλά του επιχειρηματία καθώς με τη σύζυγό του Έλενα Παπαχρήστου είναι ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής αλυσίδας Rea Hotels Group.


Η εταιρία διαθέτει στο portfolio της το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Dion Palace Resort & Spa Center στην περιοχή Γρίτσα Λιτοχώρου και το τεσσάρων αστέρων Olympian Bay Resort στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Άτομο ανήσυχο, γεμάτο ιδέες, έδωσε έναν άλλο αέρα στον ξενοδοχειακό τομέα του Νομού Πιερίας. Τολμηρός και καινοτόμος, παρακολουθούσε εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις τόσο στον ιατρικό όσο και τον ξενοδοχειακό τομέα και δεν δίσταζε να υλοποιεί αυτά που σχεδίαζε.
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη