23 Ιουλ 2021

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Δέσποινας Βανδή


Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Δέσποινας Βανδή, που ως γνωστόν χώρισε με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα «dailymedia.gr».

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησε η φήμη πως η Δέσποινα Βανδή πραγματοποιεί κοινές εξόδους με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη -που όλοι πλέον αποκαλούν… Βόσκαρη λόγω «Άγριων Μελισσών»-, με τη Soula Glamorous να καλείται να δώσει απαντήσεις στους followers της.


Ο εν λόγω λογαριασμός στο instagram, έχει χαρίσει μερικά από τα πιο πικάvτικα κουτσομπολιά για τους Έλληνες celebrities και διάφορες διαδικτυακές περσόνες – influencers, αυτή τη φορά, όμως, έβαλε φρένο σε όσους υποστηρίζουν πως η Δέσποινα και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι.



Όπως υποστήριξε, η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous στον λογαριασμό της.

Η Δέσποινα Βανδή ακόμη δεν έχει αντιδράσει στην αποκάλυψη.

https://www.iapopsi.gr/aytos-einai-o-neos-syntrofos-tis-despoinas-vandi/



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη