30 Ιουλ 2021

Γελάει ο κόσμος με τις… εμπνεύσεις του πρώην προέδρου του δεκαπενταμελούς της Γκράβας


Γελάνε και οι πέτρες με τις "ρηξικέλευθες" προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την αντιμετώπιση του νέου κύματος καύσωνα που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα.

Ξεπερνώντας κάθε όριο υποκρισίας και ανευθυνότητας και στην προσπάθεια του να γίνει για μία ακόμη φορά αρεστός-κατά την πάγια τακτική του- ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ "πάγωσε" την κοινή γνώμη, ζητώντας να κηρυχθεί η Δευτέρα αργία λόγω καύσωνα.


Πρόκειται για τη μετεξέλιξη της τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ να χαϊδεύει αυτιά και να φαιδροποιδεί την ποιότητα του πολιτικού λόγου.

Η ένδεια προτάσεων, σοβαρότητας και η έλλειψη σοβαρού στρατηγικού σχεδιασμού στην Κουμουνδούρου είναι προφανής με την ηγετική ομάδα να περνά τους πολίτες για λωτοφάγους που θα τσιμπήσουν με φωτοβολίδες που εκτοξεύονται σε συνεδριάσεις δεκαπενταμελών συμβουλίων.

Κανείς εντός του επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε άραγε να φανταστεί ότι με τέτοιες στρακαστρούκες οι πολίτες απομακρύνονται ακόμη περισσότερο, όπως καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών.

Αντί να αγωνιά να κάνει τον καλό ο κ. Τσίπρας, ας επιλέξει να γίνει για μία φορά χρήσιμος καταθέτοντας μια σοβαρή πρόταση πάνω στα μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σφυρίζει αδιάφορα περιμένοντας την κόπωση της Κυβέρνησης μπας και κάποια στιγμή στο μέλλον προλάβουν το τρένο της εξουσίας.

Αλλά με τέτοια ξεπερασμένα μυαλά και αποτυχημένες συνταγές άλλων εποχών η συντριβή στις επόμενες Εθνικές Εκλογές καθίσταται αναπόφευκτη.


https://www.lykavitos.gr/gelaei-o-kosmos-me-tis-empneyseis-to/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη