ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ:Πέτσας: Τέλος τη Δευτέρα το lockdown στη Μύκονο...ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ???

24 Ιουλ 2021

 ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ ΟΠΩΣ ΌΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ...ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ  ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ !!!!


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΈΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΣΑ!!!

ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ""ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"" ΚΑΙ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!!!..ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!!!...ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ....Για το μίνι lockdown στη Μύκονο στη Μύκονο και το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου των ανεμβολίαστων πολιτών στα καταστήματα του λιανεμπορίου μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Αναφορικά με τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι θα αρθούν τη Δευτέρα και τα όποια μέτρα, λαμβάνονται εγκαίρως από την κυβέρνηση, για να προστατέψει τους κατοίκους της αλλά και τους τουρίστες.


Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα», ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση για απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων πολιτών στα καταστήματα του λιανεμπορίου.

«Οι εμβολιασμένοι θα δουν σιγά σιγά όλους τους περιορισμούς που είχαν να αίρονται είτε αφορά στη μετακίνηση είτε στη διασκέδασή τους. Σε ό,τι αφορά στο λιανεμπόριο, ακόμα και με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, η χρήση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και της μάσκας, μας προφύλαξε από διασπορά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Επομένως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συζήτηση για το λιανεμπόριο, όσο κυρίως για τη μετακίνηση και την ψυχαγωγία.

Εκεί, σαφέστατα θα έχουμε μεγαλύτερη ευκολία μετακινήσεων για τους εμβολιασμένους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι ενδεχομένως θα πρέπει να μείνουν εκτός ιδίως από εσωτερικούς χώρους όσο πηγαίνουμε προς το φθινόπωρο», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Όπως εξήγησε, εκεί που η οικονομία εξαρτάται από την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα στα κέντρα διασκέδασης, τα καφέ, τα εστιατόρια, τα θέατρα και τους κινηματογράφους είναι σαφής η διάκριση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ αυτών που έχουν εμβολιαστεί και αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Οι μεικτοί χώροι έδειξαν ότι δημιουργούν πρόβλημα διασποράς», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Για το μίνι lockdown στη Μύκονο στη Μύκονο και το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου των ανεμβολίαστων πολιτών στα καταστήματα του λιανεμπορίου μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη