4 Αυγ 2021

Λάρισα: 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη γυναίκα του σε ταβέρνα


Μία ακόμα γυναικοκτονία διαπράχθηκε στη Λάρισα. Ένας 54χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του, μέσα σε ταβέρνα συγγενικού της προσώπου, στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η γυναίκα δέχθηκε οκτώ πυροβολισμούς και έπεσε νεκρή μέσα στην ταβέρνα του αδελφού της, όπου εργαζόταν, σύμφωνα το onlarissa.gr.


Μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, ένας 54χρονος εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του στην περιοχή Σωτηρίτσα της Λάρισας και πυροβόλησε εν ψυχρώ οκτώ φορές την 43χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν εκεί, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε. Στην ταβέρνα κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας.

Το κίνητρο του νέου εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ένας άντρας βγήκε στον αύλειο χώρο κρατώντας πιστόλι και φωνάζει: «Σκότωσα τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία». Το περιπολικό έφτασε σε λίγα λεπτά και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό Τμήμα.

Ο 54χρονος εργάζεται ως ταξιτζής στην Αθήνα. Είχε γνωρίσει τη σύζυγό του όταν ήταν μόλις 18 ετών και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ηλικιών από 12 – 25 ετών.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη