3 Αυγ 2021

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ - Επιστροφές στον Ολυμπιακό


Οι δύο μοναδικοί εκπρόσωποι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καλούνται να κάνουν την Τρίτη (03/08) το πρώτο βήμα πρόκρισης. Στο Δουβλίνο (21.45, OPEN) κόντρα στη Μποέμιαν δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, τη Λουντογκόρετς υποδέχεται (22.00 Mega, Novasports1) υποδέχεται ο Ολυμπιακός.

Οι αποκλεισμοί των Άρη, ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μήνα Ιούλιο απομάκρυναν κι άλλο τον στόχο της 15ης θέσης. Έτσι, οι ελπίδες εναπόκεινται στους άλλους δύο εκπροσώπους, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Κυπέλλουχος Ελλάδος κάνει πρεμιέρα απόψε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League απέναντι στη Μποέμιαν, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στόχος κοινός, το πρώτο βήμα πρόκρισης.


Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Δουβλίνο ως το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης με τους Ιρλανδούς. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι (21.45) το οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση του OPEN. Οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και όπως δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θέλω όλοι μας να είμαστε 150% προσηλωμένοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Κρέσπο, Ίνγκανσον, Αουγκούστο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα δεν έχουν μπει οι Νινούα, Λάμπρου.

Η πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Λουτσέσκου σε σύστημα 4-3-3: Πασχαλάκης – Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια – Σβαμπ, Καντουρί, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τζόλης.

Επιστροφές στον Ολυμπιακό

Στις 22.00 (Mega, Novasports1) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λουντογκόρετς στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Πειραιώτες θέλουν σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα και ο Πέδρο Μαρτίνς μετρά επιστροφές. Μόνος απών θα είναι ο Μπουχαλάκης. Διαθέσιμοι πλέον οι Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Κρίστινσον, Εμβιλά. Τραυματίας είναι ο Φορτούνης και εκτός λίστας οι Αβραάμ, Αλ. Μπα, Σίλβα, Πέπε, Ντρέγκερ.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης - Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος - Καμαρά, Εμβιλά, Κουντέ - Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν.

https://www.sdna.gr/podosfairo/865112_eyropaiki-premiera-gia-ton-kypelloyho-paok-epistrofes-ston-olympiako
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη