23 Σεπ 2021

Δολοφονία στη Ρόδο: Τι λένε οι γονείς της 32χρονης Δώρας για τον δράστ


Οι γονείς και η αδελφή της Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, περιγράφουν τα όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η ίδια.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδο με τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας. Οι γονείς και η αδελφή της Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, περιγράφουν τα όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η ίδια για τη σχέση της με τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος την πυροβόλησε θανάσιμα και στη συνέχει αυτοκτόνησε.


Οι γονείς της πήγαν στο σημείο της φονικής ενέδρας, όπου έπεσε νεκρή η κόρη τους.

Η μητέρα της, Κατερίνα υποστήριξε ότι «κάποια στιγμή μου λέει «μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες». «Μου έλεγε έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου, να ηρεμήσω», είπε ακόμα η μητέρα της 32χρονης, μιλώντας στο MEGA.

«Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό».

Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της τής εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει. Είχε αρχίσει να της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας.

«Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘’μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’’. Και μετά του λέει ‘’τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω’’».

Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με την κα Κατερίνα.

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλης της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

Ρόδος: «Φοβόμουν για το κορίτσι μου» λέει ο πατέρας της Δώρας

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, πατέρας του θύματος.

Η αδελφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. «Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» συμβούλευσε την αδελφή της μια μέρα πριν από τη δολοφονία.

Διαζευγμένος με παιδί ο δράστης

Δράστης της δολοφονίας στη Ρόδο είναι είναι ο 40χρονος πρώην σύντροφος της Δώρας, ο οποίος τη δολοφόνησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη και τον τελευταίο έναν μήνα είχαν διακόψει, κατάσταση την οποία ο 40χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν διαζευγμένος με ένα παιδί, ενώ εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Η 32χρονη καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου, η Δώρα, δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από τον πρώην της σύντροφό με μία κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό της.

Όπως ανέφερε στο MEGA κάτοικος της περιοχής, η 32χρονη εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη επί δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Δεσποτάκης μιλώντας για το θύμα ανέφερε πως την γνώριζε εξ όψεως και εν συνεχεία είπε: «Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

«Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, νομίζαμε ότι έσκασε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη. Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε τρία λεπτά» είπε ακόμη ο Σάββας Δεσποτάκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη