14 Σεπ 2021

Νέες προκηρύξεις για 536 μόνιμες προσλήψεις – Ποιοι οι επόμενοι διαγωνισμοί


Νέες προκηρύξεις για προσλήψεις 536 μόνιμων υπαλλήλων δρομολογεί το ΑΣΕΠ.

Οι δύο από αυτές αφορούν στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ για 105 θέσεις ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας και της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά για 15 θέσεις ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας (8Κ/2021).

Επίσης, την προκήρυξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για 188 θέσεις ΔΕ κατηγορίας και για τα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας για 228 θέσεις ΔΕ κατηγορίας (9Κ/2021).

Στον ΟΑΕΔ θα προσληφθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων: Διοικητικοί, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΠΕ Εργασιακών Συμβούλων.

Στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά θα καλυφθούν θέσεις από την Τεχνολογική και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
449 μόνιμες θέσεις μέσω 5 διαγωνισμών

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ, παράλληλα βρίσκονται υπό επεξεργασία και άλλες προκηρύξεις, όπως:
Επεξεργασία προκήρυξης του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 23 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και της Τράπεζας της Ελλάδος για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.
Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ, του Συνηγόρου του Πολίτη για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περ. Δυτ. Ελλάδας για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ.
Επεξεργασία προκήρυξης του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, της ΕΑΓΜΕ για την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας.
Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας για την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Πολυτεχνείου Κρήτης για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ, ΥΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ,ΔΕ κατηγορίας, του ΕΜΠ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Χαροκόπειου Παν/μίου για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας και των Γενικών Αρχείων του Κράτους για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.
Επεξεργασία προκήρυξης του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 15 θέσεων ΕΕΠ και του ΕΚΤ για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ.(6Ε/2021).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη