24 Σεπ 2021

ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 9 ΦΡΕΓΑΤΕΣ BELHARRA ΚΑΙ 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΟΡΑΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ BARRACUDA! Όλο το σχέδιο Ναυτικής Αναγέννησης


Με ναυπήγηση 9 γαλλικών υπερσύγχρονων Φρεγατών Belharra και 2 επίσης γαλλικών επιθετικών και αόρατων υποβρυχίων Barracuda, θα απαντήσει η Ελλάδα στις τουρκικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο, επαναφέροντας τις δόξες του “Αβέρωφ”!
ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

Το σχέδιο Αναγέννησης του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ανακοινώθηκε δημόσια από το Μακεδονικό Κόμμα, ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα “ανυπολόγιστη” επιθετική ισχύ σε όλο το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, μέχρι τα σκλαβωμένα παράλια της Κύπρου, από Κερύνεια ως τον Άγιο Ανδρέα!
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σύμφωνα με την σημαντική ανακοίνωση του Μακεδονικού Κόμματος, προϋπόθεση είναι, εκτός από τις λογικές τιμές των φίλων Γάλλων, η ναυπήγηση όλων των κομματιών στην Ελλάδα και ο εξοπλισμός Φρεγατών και Υποβρυχίων με το υπερόπλο μακρού πλήγματος πύραυλο Scalp, που έχει εμβέλεια 1.000 χιλιομέτρων και μπορεί να σαρώσει κάθε στρατηγικό στόχο μέσα στην Τουρκία, “κόβοντάς” της κυριολεκτικά “πόδια και χέρια”, αναγκάζοντάς της είτε σε παράδοση είτε σε αυτοκτονία!
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο αυτό ναυτικό πολεμικό οπλοστάσιο, θα προσδώσει επιθετική πλέον διατάξη στην πατρίδα μας, με δυνατότητα πρώτου ή απαντητικού αποφασιστικού και συντριπτικού πλήγματος, λογικεύοντας την Άγκυρα και εδραιώνοντας οριστικά την ειρήνη.

Εννέα (9) Φρεγάτες Belharra και δύο (2) αόρατα υπερυποβρύχια Barracuda που θα δρουν στην περιοχή Κρήτης – Μεγίστης – Κύπρου, στην Ελλαδική και Κυπριακή ΑΟΖ, σε συνδυασμό με την προμήθεια των Rafale και την μελλοντική προμήθεια των F-35 ή και F-22 που επίσης επιδιώκει το Μακεδονικό Κόμμα με τους φίλους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ, θα μετατρέψει την χώρα μας στην πλέον ισχυρή πολεμική υπερδύναμη της ΝΑ Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, για να προστατεύει αποφασιστικά τα συμφέροντα τα δικά της, αλλά και των φίλων της. Σε μια συγκυρία μάλιστα που αναδύεται η εφιαλτική συμμαχία Γερμανίας – Τουρκίας – ακραίου Ισλάμ – Κίνας…
ΟΥΤΕ ΧΑΓΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΣΠΕΣ

Είναι δε αυτονόητο, πως με μια τέτοια προοπτική ούτε Χάγη θα χρειαστεί, όπως επιμένουν οι βιαστικοί, ούτε Πρέσπες θα μείνουν, όπως απαιτεί ασυμβίβαστα η εθνική ψυχή.

Θα δουλέψουν δε επιτέλους τα ελληνικά χέρια, τα ελληνικά ναυπηγεία, τα ελληνικά μυαλά και μπράτσα, χτίζοντας μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση, για μια νέα αναλαμπή του Ελληνισμού, που θα τον οδηγεί πλέον το περίφημο “σπαθί της Ελλάδας“!

Δείτε ολόκληρο τον σχεδιασμό και τις λεπτομέρειες εδώ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη