22 Σεπ 2021

O Tσίπρας απείλησε τον Κούλογλου με διαγραφή και αυτός ανασκεύασε


Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα της κριτικής της παρουσίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ ενόχλησαν σφόδρα τον Αλέξη Τσίπρα

Με τη δήλωσή του περί ισοπαλίας Μητσοτάκη – Τσίπρα από τις παρουσίες τους στη ΔΕΘ, ο Στέλιος Κούλογλου, προκάλεσε αναταραχή στην Κουμουνδούρου, όπου από την Κυριακή τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτοξεύουν «συντροφικά πυρά» κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα της κριτικής της παρουσίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, φαίνεται πως ενόχλησαν σφόδρα τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τηλεφώνησε στον επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματός του, Δημήτρη Παπαδημούλη, προκειμένου να «μαζέψει» τον Κούλογλου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες δόθηκε και διορία στον Κούλογλου να ανασκευάσει αλλιώς ο Τσίπρας θα τον διέγραφε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά ο Κούλογλου το απόγευμα της Τρίτης με δήλωση του στην Αυγή ανασκεύασε αλλά η ζημιά και η αποδόμηση εκ των έσω της εμφάνισης Τσίπρα στην ΔΕΘ είχε ήδη καταγραφεί με πρωτοσέλιδα θέματα παντού.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη