24 Οκτ 2021

«Χαμός» με τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή: «Έχω φύγει από το σπίτι...»


Ο Διονύσης Σχοινάς, μιλώντας στο «Πρωινό», προέβη σε αποκαλύψεις για το γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για τα τηλεοτπικά προγράμματα της φετινής σεζόν, χωρίς να μασά τα λόγια του.

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένοι 24 χρόνια, τόνισε: «Με την Καίτη Γαρμπή είμαστε μαζί 25 χρόνια. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές και έχω φύγει πολλές φορές από το σπίτι, αλλά για τρία λεπτά. Με έναν άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσα χρόνια, φεύγεις για να μην πεις την παραπάνω κουβέντα που μένει. Ξαναγυρίζεις πίσω και είναι όλα καλά».

Σχετικά με το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και ευτυχισμένου ζευγαριού, ο τραγουδιστής υποστήριξε: «Ο πεντάλογος της συζυγικής ευτυχίας: θαυμασμός, σεβασμός, ελευθερία του ατόμου, παρέα και πολύ σεξ».
«Στην τηλεόραση δεν βλέπω τα σκουπίδια, που είναι κάποιες ώρες κάποιες εκπομπές. Αυτά τα ριάλιτι που μαζεύονται γυναίκες, τα ριάλιτι τα ψεύτικα. Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Δεν μπορεί το στημένο. Ο κόσμος το πετάει». Παράλληλα, τελευταία φορά που τραγούδησαν μαζί στην ίδια πίστα ήταν πριν 25 χρόνια στο «Διογένη» πριν καν παντρευτούν.https://www.athensmagazine.gr/article/gossip/534722-xamos-me-ton-dionysh-sxoina-kai-thn-kaith-garmph-exw-fygei-apo-to-spiti-video
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη